pry se to tu někde probiralo, ale taky jsem zatím nic nenašel...všude jen dotazy
Printable View
pry se to tu někde probiralo, ale taky jsem zatím nic nenašel...všude jen dotazy
Probirat se to probiralo, ale to je porad "chtelo by to voltaz mod" a nic z toho. Nechci bejt chytrej, taky nic nemam, ale uz to asi 14dni porad na netu hledam a prd :? Na R8500 jsem to nasel ... ale na 9100 ani houno :-(
a na tu 8500 to je kde ? v podstatě by to mělo jít upravit, protože 8500 by měla být víceméně totožná s 9100 - jeno jinej bios. a taky záleží na to, jestli je layout referenční , nebo výrobcův...
Mas Black, alebo Green ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal Chocen
black :-(
No tak to sme na tej istej lodi :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen
Ja som tiez vsade hladal nieco o Vmode na tie ManLiny, al ekazdy ma tu mal za blba, ze to tu uz davno bolo, tak som prebehal kompletne forum az do oktobra(tusim vtedy prisli na trh), div sa svete: x-ktar preberany Vmod na Built by ATi, ale nic o ManLi.
Som zvedavy ci sa nieco najde, lebo co som ja kukal, tak na tej karte niesu vobec take chrobaky, ako boli na ATInackych, dokonca ich o dost menej a mensich. Tusim 2 alebo 3 krpate.
Tak vela zdaru.
ta moje vypada takhle