No nie celkom presne.. aj keby si tam mal vsade 3.3 Infineon tak sa za 303MHz nedostanes :-) Vivat ManLi. Z tej ich garaze by som si nekupil ani podlozku pod mys.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Printable View
No nie celkom presne.. aj keby si tam mal vsade 3.3 Infineon tak sa za 303MHz nedostanes :-) Vivat ManLi. Z tej ich garaze by som si nekupil ani podlozku pod mys.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
jaktoze ne ja sem ju dostal 350 na 310 a kamarad ju dostal 380 na 330
...ja si mylsim, ze by islo dostat aj viac, ale zalezi to na okolnostiach :arrow: napr. mam divny pocit ze v biosoch na ManLi kartach je dost nizke Vmem, osobne som sa s povodnym manli biosom na mojej ManLi ATi8500 nemohol s pametami dostat nad 225MHz a po preflashovani biosu s biosom 7008 uz pamete bezali bez artefaktov na 250MHz - takze z mojej strany tolko :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
...inak uplny suhlas s PiTom :!:
A nemal tam nahodou Hynix pamate ? :-)Citace:
Původně odeslal Fireball
Tak to ale nechápem prečo som od Manli kúpil origoš Ati ??? Ved ja som si svoju Manli R9700 kúpil po pol roku potom ako sa začala masovo vyrábat, a ty rozprávaš že origoš ati by mali byt len tie prvé :wink: Takže prosím vysvetli mi to :-)Citace:
Původně odeslal PiT
Daj dole chladic a skus sa pozriet ci nemas prepajkovane piny a nebola to nahodou predtym R9500 non pro :-)Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Alebo sa mohla vratit na RMA a znova ju predali.
A kto ti povedal, ze si kupil posledny model ???Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Ked si to kupil v nejakej predajni, tak to tam mohlo stat X mesiacov...
Ak si to kupil vo velkosklade, tiez to moze byt karta, ktora bola zabudnuta niekde naspodu regala, alebo bola strcena pol roka v nejakom ich testovacom stroji :P
Tak isto som povedal, ze ManLi _VACSINOU_ meni PCB a suciastky. (suciastky zatial menilo vzdy, ale PCB R300 je na nich _MOZNO_ velmi zlozite ;D )
Kupoval som to s velkosladu (agem) :wink: Ale inak porovnával som rúzne značky (saphire powercolor manli) ale všetky značky mali rovnaký PCB desing (rozprávam o rade R300) a súčiastky tiež, rozdiel bol akorát v chladičoch . Takže kde si prišiel na to že Manli mení desing kariet ??? ;D
EDIT: a Sakra! neprečítal som si tvoj príspevok celý až do poslednej vety :oops: Takže vieš prečo som ti položil poslednú otázku :-)
Inak ešte ma napadlo že vlastne som kúpil poslednú sériu týchto kariet ;D Pretože zdruhej strany karty je napísane rok výroby ;D A je tam 12 Mesiac 2002 ;D Takže to tvrdenie že prvé karty vyzerajú ako origoš je asi nepravdivé a sú to len špekulácie ;DCitace:
Původně odeslal PiT
A ako mozes ty vediet, ako sa rozhodne vyrobca, kolko kariet prvej serie urobi a ako dlho ich bude robit ???Citace:
Původně odeslal Pyroteam
IMHO, u tak zlozitej karty ako su Radeony s cipmi R300 by som sa ani velmi nedivil, keby si "sunt" vyrobcovia nechavali ATi&Sapphire odpad iba vozit :o
Kupil si PRVU seriu tychto kariet, vtedy sa az zacali dodavat R9500 a R9700, dovtedy boli len Pro verzie :-)Citace:
Původně odeslal Pyroteam