ještě bych dodal, že až se trubky trochu zahřejou, tak se roztáhnou a bude to pěkně držet... Nic se nebude kroutit a bude to pěkně vypadat...
Printable View
ještě bych dodal, že až se trubky trochu zahřejou, tak se roztáhnou a bude to pěkně držet... Nic se nebude kroutit a bude to pěkně vypadat...
no teoreticky to zní hezky, ale myslím, že v praxi by jsi si zjistil, že to tak snadný není. Navíc bych pochyboval nad optimální účinnosti takovýho hladiče.
hm až budu mít čas, tak se to toho pustim a pak se uvidí. Co myslíš tou optimální účiností? ???
Osobne si myslim, ze tohle domacke narazeni na tyc nebude nikdy tak kvalitni, jako prumyslove slisovani. A to bude prave ten duvod, proc to nebude moc ucinne, protoze v tom miste kontaktu to nepovede teplo tak dobre.
Uz jen kvuli tomu jak to vypada bych to nechtel... :roll:
diky, podivam se po nich a mozna bych nejaky vzal na zkousku. Tusim, ze jsi se spletl a ma tam byt valiva :wink:Citace:
Původně odeslal Vapno
Zajimalo by me porovnani na cca 1400 otackach, vic davat snad ani nechci.
PS: na BOSTARu maji porad ty stare pridavne ventilatory nebo ty nove ? V tom oznaceni se nejak ztracim :(
Nechtel bys to nebo by sis to neumel udelat :wink: Protoze podle me je prave tohle co Vapno dela ten pravej OVERCLOCKING.Koupit hotovej chladic nebo vodnika v shopu umi kazdy decko :wink: Ale tohle udela fakt jen sikovnej clovek.Ale nic si z toho nedelej ja bych to taky neumel :wink:Citace:
Původně odeslal Luks
Přesně to chci udělat s hdd taky, jsi mě předběhl.není časCitace:
Původně odeslal Vapno
to Petrt: jasně mají tam být kuličková - díky opravím to...
Bohužel při 1400 ot/min nejsem schopen tyto dva typy ventilátorů uchem porovnat - zdá se to na stejno...
Ovšem pokud se dají ty novější AC sehnat kolem 70Kč (jak se někde jinde tady na fóru řešilo) tak asi není o čem přemýšlet...
největši kutil tady je eRty
fakt děla brutalni veci
budu se po tom muset podivat, diky za informace...Citace:
Původně odeslal Vapno
Ooo, moc pekna pracicka. Zejmena ten vodni blok je zajimavej pro nas bezfrezkove :? Doufam ze se uz taky dokopu k tomu neco dodelat.
BTW: Kisna je fakt solidni, ale Dremelu neodola ;D
za70kc urcite ne minimalne se daji sehant tak co ja vim asi za 100kcCitace:
Původně odeslal Vapno
to honZAK: ... tu cenu jsem si nepamatoval přesně, je to asi jak píšeš...
... TAK CO JEŠTĚ NĚKDO MÁ NĚJAKÝ NÁMĚT, NÁPAD, PŘIPOMÍNKU NEBO RADU ?!?!?
Neumel :idea: ale nemyslel sem to jen kvuli tomu ze to je delany doma.Nechtel bych ani koupenyho v kramu-proste se mi nelibi ty hadicky atd.....mozna to od TITANU bych si poridil ale za 6000.... :!:Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
ten shit od titanu stoji 3k ne??
Jo sory je za 3600,- ale prej to takovej shit neni :oCitace:
Původně odeslal joXerus
yslim že ten muj za 1100 je lepši...sice neni do 5 1/4 ale co nadělaš :wink:
No to je mozny ale proste vodni chlazeni se mi nelibi ale treba ho budu muset koupit :| :| .....uvidimeCitace:
Původně odeslal joXerus
Tak to jsme na tom kamo podobne :?Citace:
Původně odeslal Luks
jak jsi objednaval ty tlumici folie TECSOUND a kolik te staly?Citace:
Původně odeslal Vapno
Ja si to bohuzel fakt presne nepamatuju...
Nekde tam maji kontaktni e-mail,na ten jsem napsal o co mi jde a oni mi odpovedeli co mam pouzit a kolik to bude stat, pak jsem to objednal a doslo to na dobirku...
Jsou dost ochotni...
ok :wink:
2luks -me začala vrčet d5tb a začalo byt vedro - > takže bud za 900 ttV11 od pavlisa nebo watercooling za 1100