Ale tie su 80*80 a tu je rec o 92*92 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Bsw. ten 92Titan ma asi 1.5*taky prietok ako 80titan, resp. pri rovnakom prietoku ten 92 na 1300 uz nepocut... zatial co 80 ide na 2000rpm :-(
Printable View
Ale tie su 80*80 a tu je rec o 92*92 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Bsw. ten 92Titan ma asi 1.5*taky prietok ako 80titan, resp. pri rovnakom prietoku ten 92 na 1300 uz nepocut... zatial co 80 ide na 2000rpm :-(
tak tak .. mam objednaneho Low verziu zo sleeve ulozenim za 125czk ohne dan .. tak uvidime co to povie ;)Citace:
Původně odeslal mino
MadCap
Kde si kua splasil low verziu ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal MadCap
Potom napis, co a ako. Totiz ten medium sa mi pod 1200rpm uz nerozbehne, pwm sa mi nechce robit :-( , a este jedna 92-ka by sa zisla do zdroja :wink:
no tak uz mam titan 92 low verziu sleeve .. v pohodicke okolo 1650rpm ... hlucny neni ale mozno ho hodim na 7v ... no ale otazka .. ako zabranim prenosu vibracii na bednu?? jediny hluk je toti z toho ..
MadCap
EDIT> tak som ho hodil na 7V vratane procakoveho .. teplota stuplna iba o 4 stupne a mam znova really silent pc
NApis kde si ho splasil, takto tu zatahjovat dolezite data, to sa nepatri :!:Citace:
Původně odeslal MadCap
Viem si predstavit, ako ide, ja ho mam na 1300 momentalne.
no kupil som ho v softcome v brne .. www.computershop.cz .. oficialne ho nemaju ale dohodol som to cez icq :) no a tie otacky su joke .. doska mi to haluzne ukazuje takze to je na 7V urcite o hodne menej uz .. :)Citace:
Původně odeslal mino
MadCap
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal MadCap
Ach ti slovenski distributori, v libre je problem ukecat ich vobec aby objednali nieco z VO, nieto nieco co nemaju :?
A inde bud ani nechyruju co je to ventilator do case, alebo ho maju za petikilo a viacej :-(
kolko ta vlastne vysiel, mozno bych par kupil, keby sa dalo :idea: :idea: :idea:
Mohol by si ich par pre slovac doniest/poslat ? kukam ze si sem tam aj u nas
BTW na 7V by si mal mat tak 1000 az 1100 rpm.