Protože 3Dfx šlapalo na paty Nvidii a ne ATI a Nvidia si pojistila konkurenci tak, že ji skoupila a zrušila vývoj FUCK FUCK FUCK!!! :(
Printable View
Protože 3Dfx šlapalo na paty Nvidii a ne ATI a Nvidia si pojistila konkurenci tak, že ji skoupila a zrušila vývoj FUCK FUCK FUCK!!! :(
Ale přece taková Ati musela mít taky zájem?
me se zda ale ze 3dfx kupila hlavne nvideje a ati kupila taky cast ale nevim
O Ati jsem nic neslyšel ???
hm no nevim ale me se zda ze sem negde slsel ze to kuoilo vic firem hlavne NVIDIA ale nakou malou cast i ATI
ale nevim esli e to pravda
Zkus to zjistit :)
no kuknu na to
Ani ne ta měla svejch problemů dost.nVidii vyšlo levněji koupit 3Dfx,než jí platit za nepovolený používání Multitexturingu,na který měla práva 3DfxCitace:
Původně odeslal Katoo
a :-(
Pokud někdo vlastníte 3Dfx Rampage ;D ;D ,zde jsou jediné drivery na tuto kartu
http://kirby.colorado.edu/jrr/3dfx/r...ge_drivers.zip
jj uz sosam :wink:Citace:
Původně odeslal Katoo
sakra ale toho obsidiana bych si nechal libit :drool:
Myslím,že ty drivery budou kompatibilní jak s V3/V4/V5 ;D ;D :wink:
tak narychlo sem to zkoušel,ale s V3 kompatibilní nejsou.Ale je fakt,že jsem si stím ještě nějak moc nehrál(možná by šli použít některý knihovny) :?Citace:
Původně odeslal Katoo
Třeba si s tím trošku pohrát a použít jen některé knihovny :-)
Už jsem to rozjel s V3 2000 AGP a jsou docela rychlé :wink: (asi o 75 bodů v 3DMarku ;D )
v jakym marku ?
2001SE
S tvojí sestavou se to projevý,ale pro mě by to byla stráta času, ikdyž možná budu upgradeovat ;D ;D ;D ;D (jasně že zustanu věrný 3Dfx) a pak to zkusím taky 8-)Citace:
Původně odeslal Katoo
Ale to bylo testovaný na Celeronu 800 :-)
Na tom XP1700+ bych to V3 2000 asi nerozjel
A který knihovny jsi zhruba použil(né že by mě nebavilo přeinstalovávat Win,ale poslední dobou nemám čas) a projevilo se to ještě někde jinde, než v Marku??
To už si bohužel nepamatuji :| ,moc jsem to netestoval,jen ten Mark,ale zajimalo by mě,co to jsou za drivery ???
A jak vůbec dopadla ta tvoje V5 , co ji tak tunil Marty, asi odešla do křemíkovýho nebe, že už se o ní nikdo nezmínil :-o :-( ,nebo ještě není ready? (ta lepší varianta ;D )
to víš,že žije :wink: ,Marty studuje a nemá tudíž moc času na modifikaci,ale doufám,že to dokončí :roll:
Psal,že už se na to chystá.Zatím mu jde změnit VCore jen dolů.
Tak až to ůspěšně dokončí,tak dejte vědět + foto, s tou voltáží jen dolů :arrow: nešlo by tam nějak připojit externí nepajení :? ,já se v tom teda nějak moc nevyznám,ale myslím, že by to mohlo jít , ale na to je machr Marty ;D 8-)
no uvidíme,co Marty udělá :roll:
doufám,že hodí i nějaké foto
s tím napájením nevím,ale asi by to nešlo :?