Když nalepíš pasivy na paměti,tak bys z toho moh vymáčknout 195 jako já ;D ,no vlastně stablo je 190-195,podle počasí(hlavně teploty, v zimě to dalo při otevřeným okně 198).Zkoušel sem i biosy,ale nijkej lepšejší OC výsledek se nedostavil :-(
Printable View
Když nalepíš pasivy na paměti,tak bys z toho moh vymáčknout 195 jako já ;D ,no vlastně stablo je 190-195,podle počasí(hlavně teploty, v zimě to dalo při otevřeným okně 198).Zkoušel sem i biosy,ale nijkej lepšejší OC výsledek se nedostavil :-(
Mohl bys nějak naznačit, jak jsi jej teda sundal? Udělal jsi to tím šroubovákem, nebo jsi zmrazil či co..za přesnější popis MOC DÍK! :wink:Citace:
Původně odeslal Shaman
2 mimann: mno takto. dobre som zaprel srobovakom tak aby som neposkodil plosacik a ani aby som neurval nieco co by ma mooooc mrzelo.
potom som ho skrucal a tym odceroval a zvecsoval medzeru. Ono ten lep nebyva naneseny na celej ploxe procaku ale len na nejakej casti(preto to aj tak xladi :( ) a proste som ho "urval". vycistis to acetonom, ale xce to trpezlivost. ten lep je kurwa. :) tot vsjo.
2 katoo: myslis ze ked tam dam bios z 3500 pojde to lepsie? hmm za pokus to stoji ale ona uz teraz je nestabilna na 183 a nemyslim ze by helpol bios s ryxlejsim defaultnym taktovanim. ale pokus omyl. :) musim si vziat aj tu pastu a dobre to nakremovat :) pripadne aj foto poslem :)
Mělo b Ti to jet stabilně na 186 :-) ,doufám a pokud né,tak jsi to alespoň vyzkoušel :wink:Citace:
2 katoo: myslis ze ked tam dam bios z 3500 pojde to lepsie? hmm za pokus to stoji ale ona uz teraz je nestabilna na 183 a nemyslim ze by helpol bios s ryxlejsim defaultnym taktovanim. ale pokus omyl. musim si vziat aj tu pastu a dobre to nakremovat pripadne aj foto poslem
Mě jelo v3 2000 na 215/215. Ale bylo to chlazený z obou stran čipu+ pasivy na pamětech a topilo celkem dost. Ve 2D jsem moh dát i 230/230, ale ve 3D se to pak už seklo (ještě aby ne ;D )
Byl to celkem super kousek, protože takovejch frekvencí moc lidí nedosáhlo....
Měl jsem to na tý samý desce co mam teď, kámoš to zkoušel na jiný desce s VIA čipsetem a už při 186 se mu rozpad obraz (ve 2D :roll: ) - takže čipset taky udělal celkem dost.
a to byla AGP nebo PCI verze?
AGP
:o mozna je to i dobre gdo ma dneska misto v kompu pro take mastodonty :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Myslím,že XGI se svým Volare a dual provedením tuto díru zalátá ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
:o to asi jo :-)Citace:
Původně odeslal Katoo
NO hlavně to nedělej moc brutálně (jako já ) sice jsem ten pasiv z v3 2000 sundal ale jak se mi smeknul nožík tak jsem i s chledičem urazil asi tři tranzistorky :-o (nebo co to je ) ,to je totiž nějaky fakt super lepidlo :evil: .... mrazák ani teplota na to nemaj žednej vliv docela by mě zajímalo jestli to někdo sundal bez toho aby tu kartičku poslal do křemíkovího nebe ;D jestli jo tak to jsem asi pořádny poleno ;DCitace:
Původně odeslal Shaman
Jak si sundal pasiv ???Citace:
Původně odeslal LM
Hmm tak to jem udělal a dopadlo to tak že .... viz nahoře :?Citace:
Původně odeslal Katoo
Na PCB jsem dal kreditku a mezi tuhle kreditku a chladič jsem dal plochej šroubovák a opatrně páčil.....Citace:
Původně odeslal krabakor