Takze to je seria ako kazda lepsia.... ako RP... SP...WP..
Keby ste s nej dakdo dostal 2600mhz pri 1.75v to by bola seria ;D ;D
Printable View
Takze to je seria ako kazda lepsia.... ako RP... SP...WP..
Keby ste s nej dakdo dostal 2600mhz pri 1.75v to by bola seria ;D ;D
mozno pod tekutym dusikom :)Citace:
Původně odeslal Semik
no ja myslim, ze budu spokojeny, kdyz dam 2400 stabilne, az postavim vodnika... :roll:Citace:
Původně odeslal Semik
tak ja som sa pohral na mojej starej doske. zadratoval som procik a zatial co som skusal mi ide na 16*133 Mhz =2,13 Ghz pri 1,5 V co si myslim je celkom slusne. max teplota 48 C. prime mi bezal zatial iba hodinu. 3dmark a sisoft prebehly bez problemov.
jj je to good, ale nie je to super :-(Citace:
Původně odeslal gregorius
Co ja bych za to dal :evil: ale v lete koupim 2000+ a bude :DCitace:
Původně odeslal Semik
Aky model kupis je v podstate jedno, len nech to je T-Bred BO...najlepsie vo verzii DLT3C :wink:Citace:
Původně odeslal Luks
Nebo nekoupim nic a budu neco kupovat az za rok
Hmm to si prave moc nepomoze ;D Bo ked budes kupovat daco za rok, uz to nebude do Socketu A...a ak hej bude to len trapny LowEnd 8-)Citace:
Původně odeslal Luks
jj Opterony a Athlony64 budu ovladat svet :roll: :lol:
No prave proto asi budu kupovat az za rokCitace:
Původně odeslal Semik
Ak ti bude stacit daco ako je dnes Duron 1,2ghz tak pohoda stebou :wink:Citace:
Původně odeslal Luks
Jeste uvidime :roll: jestli si o prazdninach neco vydelam tak asi stejne koupim desku a CPU :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
2SEMIK: "Opterony a Athlony64 budu ovladat svet" no som naozaj zvedavy akosi ruzovo to nevyzera..ale AMD malo stale svoje tahy a pod..tak uvidime.
no jestli nekdo chce DLT3C tak sem kupoval asi pred 10 dny v discontu v ov, no jede na 2200 na 1.6V , jen po velmi hrubem testu, ale sem spokojeny nadmiru
Som to vcelku myslel tak, ze zatlacia platformu SocketA do ustrania...ako to bolo aj pri SloteA. :wink: (nie ze budu č.1 vo svete 8-) ...i ked..clovek nikdy nevie)Citace:
Původně odeslal GABO
Mne napr. je 100% jasne ze lepsi proc. do svojej dosky nedam....preto uz len cakam :|
V DISCONTU???To jako v ty prodejne s potravinama ;DCitace:
Původně odeslal Aken
CO ??? A ty kupujes kde ;D TO ja rano idem kupim zo 4 cerstvo chrumkave DLT3Cka a idem spokojne domov ranajkovat :!: ( ;D )Citace:
Původně odeslal SPYKER
To je bezne nie :?:
;D tys mu to nandal :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
treba byt realista.... (nataktovat na vysoku hodnotu dokaze kazda socka, ale stabilne to tak aj udrazat je uz umenie :-) )
Hmm, nevim , kdo komu co nandal, psal jsem jen sve prvni dojmy, testovani bylo samozrejme prime stable, prijde mi to jako dost hloupa poznamka, ja jsem si sem neprisel pro radu ( v oblasti oc zadnou nepotrebuju).Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Mno ak ti ten proc za par mesiacov odide, nevrav ze potrebujes radu..preco sa to stalo :eek:Citace:
Původně odeslal Mac Manar
Promin chlapce, ale tvoje poznamky jsou skutecne hodne naivni ;D. Nevim kolik jsi poskladal pocitacu a do jake miry tuhle problematiku ovladas, ale jestli svou odbornost zakladas a posuzujes na zaklade poctu svych prispevku, tak to docela chapu ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Podl poctu postov ??? nie ;DCitace:
Původně odeslal Mac Manar
To ako keby som povedal ze ty svoju odbornost hodnotis podla poctu poskladanych kompov :wink: (to dnes spravy kazdy 15rocny soplak)
A samo ze taky Prime sam nestaci, kedze nezohladuje vplivy FSB na radice..grafu ..atd
Preto by som Prime Stable pocitac oznacil len ako...(tzv. Kancelarsky :roll: )
Nechme hloupeho hadani, o nic prece nejde 8-)
Pohoda.
Ake mas teraz napetie pri 2325mhz :?: (stale drzis 1.6v ?)