Ja som spokojny s tou co balia k AC chladicom..
Printable View
Ja som spokojny s tou co balia k AC chladicom..
kamosovi jsem patlal procesor kdyz jsem mu skladal pc. kdez jsem mu s tim neco nedavno delal ta ta pasta nebyla jen vyschla ale dokonale ztvrla. kousek to presahovalo prez jadro v jednom miste a neslo to dolu. proste dokonale pripecene!!
k volcanu9 jsem dostal bilou pastu. bude lepsi nez ta stribrna od titanu?
Ztvrdla??!!!KUA,abych ji dostal dolu :eek: Mam ji tam asi 2mesice,myslite,ze uz je ztvrdla,??Citace:
Původně odeslal Blackdot
on ji tam mel tak pul roku... a fakt to byl žmolek. bylo ji tam dost. takze pri tvych kvalitach pastovani se nemas ceho bat. ;D
Ty fole jeden ;D JA ji tam taky natlepla vic,nez by se melo ;DCitace:
Původně odeslal Blackdot
jen tak pro zajímavost, když jsem sundával chladič z pamětí na kterých jsem měl právě stříbrnýho titana, tak jsem tu pastu z pamětí nemoh dostat dolů!!!!
Prostě byla úplně ztvrdlá. Takže jsem ji na těch pamětech nechal, protože jsem měl málo času.
Takže na tohodle titana se vykašlete, nemá to smysl :wink:
nooooooo, tak to bych mel strach to rozdelavat ;D bylo to tak pripeceny ze by ani rama nepomohla ;D mel jsem co delat abych oddelal chladic.Citace:
Původně odeslal SPYKER
radeji na to koukni...
jj, ta je tam na porad. delal jsem to technicky benzinem. trosku to povolilo, ale ten hlavni skvarek zustal :-(Citace:
Původně odeslal Staňour
Ty fole,nedeljte si prdel,kua,se na to zejtra musim kouknout,KUA,proc takovaj ŠIT tam ja vul vubec daval :roll:Citace:
Původně odeslal Blackdot
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ked pridem domov piatok, tak to musim okamzite odstranitm, ak este nebude neskoro.
Ja ju dam asi tiež dolu ;D alebo to fakt skusim zriediť z tou bielou.
Silver od Titanu na večne časi ak si ju netriete tak sa jej nezbavite ;D
Poraďte mi prosim kde zoženiem na Sk chladič na P4 ??? Niečo medene aspon z časti medene :?
Ono ti nic jinyho nezbyde,nez ji smichat s bilou,pac jestli se tam opravdu priskvarila,tak..... :?Citace:
Původně odeslal Mireclock
Ona ani nejde uplne dole z procaka, prilis sa roztiera. Som tam teraz dal na skusku V11 s ASIII a uvidim.
Kurnik, to co citgam o tej paste je fakt blbe.
Predtym som mal tu bielu klasiku, presiel som na TITAN:-(
Chladilo to lepsie.No a ja vyberam procak aspon raz za 6 tyzdnou asi...
To vysychanie jednoznacne zavisi od teploty...cize cim viac cpu hreje a chadic nestiha, tak sa jej nedivim....
Ja nie som z tych, ktory taktuju po max...teda taktujem len tak pre radost...
A kuriozitkou je to, ze ked som tu TITAN pastu zhanal, tak v 2 firmach na Doninik. Namesti v KE odo mna za nu pytali cca. 400,- Sk
Taze aspon vidite, ako to tu chodi...
A to isto by mi dali pastu, ktora bola v krabici k titanu dt5...a spol, ten by predali za cenu s pastou niekomu, kto si nehca poskladat komp a mne za 400,- pastu....
tomu sa hovori "cisty zarobok"... :evil:
tot vsio :o
Ja som kupil 1,5g balenie za 30Sk, ale asi cena hovori za vsetko.
Mam ji na CPU tak 3 mesice, zadny zmeny sem nezaznamenal.
Mam jich par tub zadara, a kdo to prodava za vic jak 10 Kc je u me zlodej. Paac to chodi s chladicema, takze na kompy co se montujou ve firme staci jedna tuba tak na 50 kompu = zbude 50 tub. S kamosema sme to rozdavali zadara, kdyz nekdo prisel a rek si (sefovi sme to radsi nerikali, ale rozhodne sme ho neokradli, paac si to zaplatili ti co si nechali stavet kompy).
Ty voe,ja vul za ni dal 100.... :evil: :evil: Kdyz oni jinou nemeli a ja myslel,ze je o 5gramovy baleni............Citace:
Původně odeslal Janikbanik
Ja tiez nejak tak. Mam to tam uz asi 2 mesiace a v poho. Trochu schne, ale priskvarit sa, to uz je moc.
No KUA,tak ted sem si byl pro pastu a stribrnou mely zas jen Titana a tak mi dali ZADARMO bilou pastu,ale je zas jen v nakym pytlicku,a ted newim,co bude lepsi????Mam tam tlepnout tu bilou???
Tak co myslite???MAm tam dat tu bilou z toho sacku nebo tam mam radsi nechat toho titana a kazdy 2mesice ho obnovovat? ;D ??MA to pride naky divny??,Ze mi to dali zadara???JE to obcy bila pasta v malinkym pytlicku???Citace:
Původně odeslal SPYKER
To potrebuju vedet,chci to este dyztak dnes udelat.....
vono je to divný, dát na procák pastu, která je v pytlíčku a ještě k tomu zadáčo, ale je to tak.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Ale zas to neber nijak tragicky, prostě tam toho titana zatím nech a až budeš mít čas a chut, nebo budeš měnit cpu, nebo chladič, tak tam dáš tu bílou pastu :wink:
JA to klidne udelat tedme de voto,abych mi tam ten TITAN nejak extremne neztvrd nebo tak neco,mam to tam dat???Bude to aspon stejny jako ten titan??Citace:
Původně odeslal Staňour
Kludne ju tam daj.
Ta biela pasta v sačku je preto zadara lebo si natrafil na dobrich ludi.
Ta pasta je tiez balena spolu z chladicom :wink:
Ak predaju desať PC tak im ta nejaka pasta ostane ;D
Neviem či je lepšia ako TITAN ale po roku bude isto sucha.
Videl som to na chladiči ktory som menil jednemu chalanovi lebo hučal.
Nemal to OC tak neboli žiadne problemi.
Biela pasta dodávana k chladičom je taká istá ako používaju výrobcovia audiozariadení na zlepšenie prevodu tepla medzi chladičom a zosilňovačom -(Hybridný IO) Aj tá vysichá ale pri teplotách nad 60°C a zaručene vydrží v pôvodnom stave niekoľko rokov ! To mám zistené z praxe. A keďže málokto bude používať procák bez výmeny 5 rokov ;D , tak tu nehrozí totálne vyschnutie a zhoršenie tepelnej vodivosti :!: Ale na strieborne paste Titan som spozoroval zmeny už po dvoch meciacoch pri teplote do 50°C !