Koukněte se teť na moje stránky www.pc.borec.cz mám to celé překopané, dodělanou CASE a vyfocené digitalem. PCborec
Printable View
Koukněte se teť na moje stránky www.pc.borec.cz mám to celé překopané, dodělanou CASE a vyfocené digitalem. PCborec
CO ??????Citace:
Původně odeslal Voky
Podívejte se na stránečky (www.pc.borec.cz) Mám zase nějaké nové upravy a přidal jsem dvouřádkový podsvícený LCD displej!
Hmm asi bys mel krome nejaky rozumny barvy zacit shanet i lepsi zdroj.Citace:
Původně odeslal PCborec
Když dám na CPU 1.85V tak ten zdroj to fakt dost nedává:Citace:
Původně odeslal Sasa
Místo 3.3 je tam 2.5 a 12 někde na 10 ! :-(
Zdroj je 300W. Asi by to chtělo aspoň 350W
zalezi jake ma parametry, nektere kvalitni 250tky jsou lepsi nez 300vky. kazdopadne bych shanel nejaky 300w nebo 350w fortron nebo enermax...
Ty upravy sou dost dobry!! ale ta modra vypada hodne hnusne.. nevidel sem to v realu ale podle tech fotek... FUJ ! ale jinak vazne moc dobry..
Vypada to jinak na fotkách, jinak na dením světle a jinak při pokojovém osvětlení...Citace:
Původně odeslal Chihuri
V realu to ale na dením světle vypadá ta modrá pěkně! :-)
Privela modrej. Trocha tmavsiu , inac to vyzera moc dobre. Nieco podobne mam aj ja , ale bez plexi a zatila bez display-a.Citace:
Původně odeslal PCborec
Chtělo by to taky trochu chladit.. Moje Palomino 2000+@1875 dává max 45°C.
Moc modrý- použil bych víc jak jednu barvu /odstíny modrý/, tochu přeplácaný ze předu. Teď zrovna bastlim LCD, celkem jsem se inspiroval řešenim panelu (externí ovládání).
chladit by to fakt chtělo víc, zase mám ale i tichý mod, kde jsou všechny otáčky na minimum a PC skoro vůbec není slyšet.Citace:
Původně odeslal dwo
To sis s tim musel a jeste porad musis vyhrat. To je umelecky dilo...jak koukam na tu sestavu, tak normos...ale pri pohledu na ten case ma clovek pocit ze to bude i litat ;-)
Ne fakt dobry...ale tu svetle modrou bych kapku zmenila, je ji tam moc...
BTW kde beres namety na irda, lcd display apod.?
O LCD nedávno psali na PCTuningu, IRDA má taky někdo na svejch stránkách popsaný. Mám to doma někde vytisknutý, je to poměrně jednoduchý - je tam jen pár R a C a IrDA transceiver od Agilent Tech (HP).
I připojení LCD je jednoduchý - tam snad není ani jeden odpor, vše jde přímo na LPT.
btw. když je tady řeč o takovejch modech, co říkáte hromadně na můj starej NeptuneXP neptunexp.pc.cz? můžete to použít jako inspiraci :) i když tam není moc extra modifikací. Ale s původním EC 607 to má pramálo společnýho... ;)
Taky sháním někoho kdo mi za solidní peníze udělá airbrush na Chiefteca, nevíte o někom?
podívejte se na můj web, přidal jsem tam IrDA port a svítící napájecí konektory ze zdroje... :-)
Jo jo, pěkný, a dělal jsi na ten IR nějakou krytku? myslím to okýnko. Na tý fotce to není dost dobře patrný.
No tak je do doost huste !! No ale tej modrej je tam fakt az vela ! Ale inak fakt cool !! Kolko ta asi vysla cela ta zalezitost ??
Ne, žádné okýnko jsem nedělal, tak už ten IR intergrovaný obvod co vysílá a příjmá IR jsem koupil...Citace:
Původně odeslal Marty
Pekne, to ta muselo stat casu, kolko rokov si uz nebol vonku :lol:
Ven chodím normálně, ale je pravda že sem si s tím dost vyhrál a zabralo to dost času...Citace:
Původně odeslal KeXo
Kdybych se vrátil k tématu co ještě přidat na tý case, myslim že už fakt nic...ještě něco a bude přecpaná, už takhle je vpředu i na mě dost čudlíků, LEDek a všeho, že to vypadá spíš jak nějakej velín ;D
Trochu staré... ale snaha se ceni na všem.... :arrow: 8-)
Hele Marty mas cislo te barvy...nebo co to je zac...myslim tu kraaaaasnou modrou... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Jak se vám líbí moje mřížka na CPU? Svítí pěkně ne? Okopčil jsem to od Thermaltake :-))) Co myslíte že bych tam mohl ještě upravit? Nějak zlepšit chlazení, nebo tak...
daj si na bocnicu niaky cool reprak a budes in. zapoj ho bud z veze alebo do zvukovky v tom pripade ti odporucam aj zosilovac. co ti na to??? ??? ??? ???
Kdybych to zapojil na zvukovku tak by to bylo zajimavé, třeba dorbé na LAN party, musím ale někde sehnat zesilovač...Citace:
Původně odeslal Needy