Tak moment kámo. Hádam nie si tak naivný že epox na svojich stránkach to 100% potvrdí. Asi to by si považoval za tú istotu nie? A neustúpil som zo svojho tvrdenia, iba som pripustil aj "spolupôsobenie" tvojho. Si nejaký podráždený. Daj si kitekat.
Printable View
Tak moment kámo. Hádam nie si tak naivný že epox na svojich stránkach to 100% potvrdí. Asi to by si považoval za tú istotu nie? A neustúpil som zo svojho tvrdenia, iba som pripustil aj "spolupôsobenie" tvojho. Si nejaký podráždený. Daj si kitekat.
Nie som podrazdeny - len nemam rad ked ludia presviedcaju inych ludi o svojich nazoroch a pritom ich nevedia dokazat .....Citace:
Původně odeslal bananalama
napis zdroj odkial si to zobral a potom si dam aj pohov aj kitekat ....
PS:a okrem toho si to napisal ako keby to bol 100% fakt ....ked chces nieco take napisat tak tam daj aj zdroj alebo tam aspon napis ze je to tvoj nazor ....
PS2: alebo si myslis ze Epox inzinieri su take LAMY ze nevedia rozchodit SoundStorn ma 200FSB ked ine firmy vedia ...
2 bananalama & Deviant
Dajte si do stroja A2 a mate pokoj popripade eXA2 exdigy 2 a je to a nemame problemy ci to ide nad 200 FSB alebo nie, nema cenu sa tu o tom dohadovat aj tak si epox spravi po svojom.
Dufam ze som tymto nikoho neurazil
este som o to mnepocul ze pri 200 FSb by nefungovala zvukovka ??? , podla mna bude problem niekde uplne inde kde by ta ani nenapadlo.
btw: acpi by som nevypinal
btw: neni ti ani trosku cuden ze 6 zariadeni ma 1 IRQ, skus s tym daco spravit, vypni vsetko na doske co nepouzivas. jeden kamos ma najaku MSI dosku a mam dam plno vselijakych integrovanych zbytocnych veci, a tiez mu to strasne blblo ked mal vsetko zapnute, potom som mu vypol USB2, firewire, bluetooth, LPT, com porty a... zrazu bolo vsetko ok
no sitovku a usb potrebuju !!! kdyz vypnu firewire tak si moc nepomuzu.
prave acpi si to vsecko sefuje samo, takze nemuzu nic menit :-(
Off topic - proč je TOSA INU pořád na černý listině? ???