JJ, mel jsem to jeden cas nastavene na rudo-zlute.. Bajecny pokoukanicko ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Printable View
JJ, mel jsem to jeden cas nastavene na rudo-zlute.. Bajecny pokoukanicko ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
To mám taky! Kdybyste to někdo chtěl, tak můžete stahovat tady.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
taky je mam od doby uvedeni, a zatim prezivaji, druha deska, nekolik hdd, 2 tv karty, par grafik .... nakej ten SW uz v nich je taky naistalovanejCitace:
Původně odeslal Rainbow
Ja mam 2k a uplne super...testujem graf.vymienam hdd istal games sharewarez...som s nim najspokojnejsi..Citace:
Původně odeslal Odar
Win XP sa mi zrutil po 2tyzdnoch...
XP neprezily pridani radice a zaroven prehozeni disku na tento radic.
Koukam, ze je to drsne individualni (tj. zavisly na zeleze) - mam tady stroj, ktery s W2K padal kazdou chvili do modry + restart, diagnostika vubec nic nenasla a ted na tom jedou uz treti tyden WXP bez jedineho padu!Citace:
Původně odeslal Tibike Zeman
Sakra lidi jak to delate ? Ja preinstalovavam naormalne tak 1x za 1/2 roku. Dyl mi jeste nic bez pravidelnych BSOD nechodilo.
Kecam - jednou jsem mel ME nainstalovany asi rok, ale to byl spis bobrik sebeovladani. :D
Kupodivu se mi podarilo asi pred rokem vymenit desku (VIA KT 133 -> KT 266A), wokna zaregistrovali zmenu, prelepily drivery, restart a vsechno v pohode. A krasne to slapalo.
Jinak jsem mel problemy na dvou deskach v ME jsem proste zaboha nemohl preinstalovat Catalysty. Jak jsem jednou jedny nainstaloval, tak jsem mel utrum. Wokna se o tom absolutne nehodlaly bavit. Hodily chybu už pri inicializaci instalace. Dodnes nevim cim to bylo. Stavalo se to jak u 7500, tak u 8500. Verze ovladacu naprosto nerozhodovala.
Tak jsem presel na nenavidenou :wink: Nvidii, konkretne na Nforce2, nainstaloval XP a muzu si s driverma hrat jak chci. :-)
ja mam zrovna ted cistou instalacku okenic 2000 sp3 a to jen kvuli my novy Barracude 7200.7 80G, jinak sem je tam mel taky uz hrozne dlouho a zadny BSOD neznam od doby kdy mam w2k :!: no ono taky dost zalezi kdo co s tim systemem dela, napr. ja si ho nemusim kurvit deseti nainstalovanejma hrama kazdej mesic :wink:
ja mam pracovni zalohu(vyladenou,naistalovane veci jen jednou atd) ghostem W2K kdyz potrebuji neco vyzkoset nebo otestovat tak to klidne rozrejpu do aleluja a pak nahodit vyladeny system ghostem zpet a je to....proste pohoda
mam XPckovou instalaci uz pres 8 mesicu ( predtim ME a 98 - nikdy nevydrzely dele nez 2 mesice :roll: )
a jen tak pro zajmavost Linux MDK9.1 - prvni instalace vydrzela neco malo pres 3 hodiny ;D