Uvidíme co se dá dělat,zase dalších 100Mhz mě nějak moc nebere :) více to už nepřetočím :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
Uvidíme co se dá dělat,zase dalších 100Mhz mě nějak moc nebere :) více to už nepřetočím :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
hmm co Barton? Toho nevytocis vic?
Nevím,nemám :) ale s tou větší cache to bude ještě více topit :) nad 2600Mhz ty modely co jsou zatím stejně nedám.Citace:
Původně odeslal DeeKay
dyt mas vodnika... staci poradne chladit vodu a jedeeem :DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
neb si udelej vyparnikovy chlazeni :)
Možná by nešlo ani tak o to chlazení,ale spíš o to že to prostě není dělané zatím na to aby to jelo stabilně nad 2600Mhz ... 20 litrová mísa nepomohla :) prostě to mělo při zatěži 53C při 2.05V a 2600Mhz ,ale padalo to,když jsem zvednul ještě více voltáž,tak se pécko ani nerozjelo.Citace:
Původně odeslal DeeKay
jasne ale to si nezkousel bartona ;)
A dostal se tady někdo s bartíkem více než na 2600Mhz s rozumnou voltáží ?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tak to bych chtel videt na vlastni oci ;DCitace:
Původně odeslal Raydowe
No Hombre nech sa paci.
http://service.futuremark.com/servle.../projectsearch
nie som si isty ci ten url bude fungova, ale vsak si klikni na search & compare a daj si hladat default benchmark na r9700.
Takze len sa smej.... :smoke:
Ked si pozries moj vysledok, ktory mam na netaktovanej zostave, tak nevidim problem, keby to niekto slusne taktol procak aj grafiku ist aj cez 7000 bodikov. Samo.. chcelo by to lepsi ramky No ale to je u mna hudba buducnosti......LAlalalLALALalaaa ;D
Sem myslel na vlastni oci, jako ze bych u toho kompu stal,kdyz ten test delali ;D . Btw tvuj vysledek na nepretaktovanem stroji je slusny.Ja mel pri pretaktovani necelych 4900.Lepsi nez normal procko to samozrejme mam,ale tim to konci.Btw kdy uz KONECNE pretaktujes svoji grafarnu :?: Myslim aspon na ten 3dmark03,aby byl nejaky ten vysledek po OC:Citace:
Původně odeslal Raydowe
Zatial nemam penize na nejake to dobre chladenie. Procak sa mi totis pecie na MSI doske okolo 48 stupnov bez zataze, co je dost. niekedy aj 52
Vykon zatial postacuje, ak prestane stuhat, tak ho pretaktujem...
No myslim ze tym vysledkom sa da verit na webe Futuremark
Heh kdyz mam svuj XP taktly na tech 2,01 Ghz tak ma okolo 56 stupnu. Se starym palominem 2100+ jsem mel i 62C a vsechno bylo ok. Jinak na to,abys tu grafu pretaktil treba na 351/337 NEPOTREBUJES zadne dalsi chlazeni a uz vubec ne pokud udelas jen par testu 8-) .Citace:
Původně odeslal Raydowe
Sedlář ty seš ale magggg.....ty seš magggg.....seš mááá-góóóór ;D
Hombre to mas pravdu, na nejaky low up OC chladice netreba, ale je tu riziko, ze to zamrzne alebo spadne. Zivim sa ako 3d grafik, robim vizualistu a keby mi to zamrzlo po celodenej makacke na nejakkom dome a ja si to zabudol ulozit tak sa asi podpalim, pichnem si nozik do cela a skocim von z okna :idea:
Víš jak,nikdo není dokonalý :wink:Citace:
Původně odeslal Lukas
Tak proste po praci udelej JEN par testu a pohoda ne??? Jasne,ze mit mezitim neulozenou praci by byla magorovina ;DCitace:
Původně odeslal Raydowe