koukni se na pctuning ted tam testovali 19" od neova
Printable View
koukni se na pctuning ted tam testovali 19" od neova
Docela by me zajimalo srovnani tehle 19" panelu mezi sebou. Vetsina vyrobcu vyrabi neco v tehle cenove kategorii (21k bez), bohuzel jsem nenarazil na server, kde by bylo nejake srovnani.
To mas pravdu, ja nic takoveho taky nenasel :-(Citace:
Původně odeslal Demostenes
A do pr.., ja to fakt prehlid - a presne ten model, co bych chtel - uz jdu cist :-)Citace:
Původně odeslal Nicx
Hmm, tak me ten test moc nenadchnul s tou dobou odezvy, jinak v pohode.Citace:
Původně odeslal Lisaak
Tak nevim.
no docela by me zajimalo jak je na tom ten acer 922 rek bych ze to bude neco podobnyhoCitace:
Původně odeslal Lisaak
Vida - a ja si myslel, ze Acer AL922 nema DVI. A ted koukam, ze ano. Ale nejak mi moc nesedi. Tak nevim.Citace:
Původně odeslal Nicx
Pravda pravda, proč by se potom jinak dělaly 15" - 17" panely okolo 20k kdyby tam nebyl právě ten kvalitativní rozdíl a stejný to je i u tohoto 19" NEOVA co testoval PCT. Panel je takhle vzato dost dobrý a za danou cenu rozhodně vyniká zobrazovací plochou jako třeba Acer 922, ale už nemůže kvalitou podání barev, rovnoměrným podsvětlením, rychlostí atd. konkurovat stejným panelům třeba za 40k. Tohle je prostě tak a já říkám, za tyhle peníze je to dobrý panel pro toho, kdo potřebuje velkou plochu a pokud chce i odpovídající parametry, tak si zatím musí pořádně připlatit (nebo sáhnost zastejný peníz po menším :? ).
No, toho acera 922 tu na foru uz dost lidi chvalilo, a prave proto by me zajimalo nejake porovnani s jinymi panely. Zda je jeho kvalita pro tutu cenovou kategorii vylozene nahoda, nebo jestli je to to bezny a drazsi panely jsou jeste mnohem lepsi (to ze budou lepsi je jasny, ale jde o to jak moc)
Zdarec clovece, byl jsi tam v patek? Nebo nezbyl cas? A pokud jsi tam byl, jak vypada to LCD v realu?Citace:
Původně odeslal fishmaker
Diky za info.
tak sem si ted procet tu recenzi na to Neovo K-19 a dosel sem k zaveru ze Acer AL922 = Neovo K-19 :) az na ar detailu (barva, ja mam navic repracky). Design je stejne temer shodne (ted nesedim u acera tak si nejsem jistej na 100%), OSD je shodne, umisteni konektoru stejny. Akorat ze u aceru uvadej kontrast 500:1 a tady 600:1.... bohuzel s time respoms time maj pravdu, 25ms do neni ale ja to nepozoruju.... a koukam na cenu ta je taky skoro stejna ...
no to neovo co jsem videl je v prumeru o 2k levnejsiCitace:
Původně odeslal Maxik
Tzn. za kolik? A kde? Levnejsi nez Softcom? Dik.Citace:
Původně odeslal Nicx
tu cenu neova sem bral prave ze softcomuCitace:
Původně odeslal Lisaak
Tak lidicky - mam to Neovo K-19 doma. A je super. Nula vadnych pixelu, sice jsem jeste netestoval odezvu, ale je mi vcelku volna - hry nehraju.Citace:
Původně odeslal Nicx
Pripojeni mam pres DVI a obraz je jak viiiino :-D
Vrele doporucuji