Diky Radime, sakra proc to tady nebylo driv. Zitra mi prijde ten Teac, pozde :roll: ...
Printable View
Diky Radime, sakra proc to tady nebylo driv. Zitra mi prijde ten Teac, pozde :roll: ...
LG palicku nie! Ak su monitory dobre, neznamena to,ze vsetko je dobre. Samsung mozno robi dobre pamete, no kupili by ste si od nich mobil?
1 vyrobca a 2 znacky: pred dvoma tyzdnami bol v novinach jeden pribeh o tomto:
na zaciatku storocia dodavali do kaviarne kavu vo velkych sudoch. Predavac ju potom balil do malych baleni. Do papierovych sackov pre robotnikov za par drobnyhc. Pre strednu vrstvu do sackov s potlacou, aby sa mohli chvalit, co nakupili a pani doktorova a starostova kupovala kavu v plechovkach za drahe peniaze, ona predsa vo svojom postaveni nebude kupovat nieco obycajne. No vsetci mali kavu z toho isteho suda a vsetci boli spokojni. Robotnici, ze nakupili lacno a pani starostova, ze ma kvalitnu kavu, lebo ma pekny obal a bola draha... Kupil by si si Plextora za 2000? Podozrieval by si ich, ze je to smejd. No nejake Shang-Li vezmes ochotne a budes rad, ze si lacno nakupil.
ja mam Benq, co asi je pekny smejd, ale funguje uplne bezchybne...
Co máš konkrétně na mysli? Nezdá se mi, že by se Plextor nějak zhoršoval (mluvím o klasických CD-R/RW vypalovačkách). Třeba Plextor PX-W4824TA považuji za nejlepší současnou vypalovačku (nenapadá mě žádná srovnatelná). A to ani neumluvím o přicházejícím Plextor Premium...Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Plextor je porad jednicka, ale treba W40 byla lepsi ve cteni, v kazdem pripade. Pri nacitani ochran na tom byla take lepe. Je to mozna tim, ze udrzet vysokou kvalitu zaroven s vysokou rychlosti vypalovani je velice obtizne, viz. problemy TEACu.Citace:
Původně odeslal Dawn
No nevím, já teda nemám ani jednu z nich, ale co jsem tak četl různé recenze, tak mi přijde ta PX-4824TA jednoznačně lepší (chtěl jsem taky do ní jít, ale teď už si počkám na Plextor Premium :drool:). Minimálně přechod od Z-CLV k CAV a P-CAV, podpora Mt. Rainier, skvělá přístupová doba a podpora Ultra-Speed CD-RW. Jediné zhoršení, kterého jsem si všiml, je pomalejší čtení CD s ochranami Safedisc 2 a LaserLock 2 (naopak zrychlení u SecuROM 2). Ve všech ostatních parametrech a vlastnostech jsou dost podobné. Ono je to taky logické, protože obě používají chipset od Sanya. Ty problémy Teacu jsou o něčem jiném. Za nimi stojí, pro mě zcela nepochopitelný, přechod z chipsetů Sanyo na MediaTek. Především ta W548E byla hodně špatná, ale ono to není překvapivé. Když po tolika letech přejdou na jiný chipset, tak se to musí někde projevit.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ja mam ten LiteOn od piaka (dnes je utorok) a som v pohode.....fakt dobra volba...Citace:
Původně odeslal Miro2
Ak ma niekto nedoveru k LiteOn nach si kuk www.cdrbase.com, tak ich uz odporucaju viac ako TEAC a to je co povedat.
add Plextor = kral vo vypalovani a citani...ale ta cena ludia........nie pre mna ako studenta :-(
[quote="Axel"]Samsung mozno robi dobre pamete, no kupili by ste si od nich mobil?
A to já zas jo! Človeče podívej se na ně, srovnej si funkčně různý značky a pak něco říkej...??? TOHLE SEM ALE NEPATŘÍ TAKŽE ŽÁDNÝ FLAME!!....
OK, to nebolo moc vhodne a pisal som to narychlo, mohol som pouzit lepsi priklad.... No hadam kazdy pochopil, co som chcel povedat.
Ja ju mam a neozem sa stazovat. Ochrana zvlada celkom dobre , nevravim ze vsetky a 99 min CD pali tiez , kde vidis problem ?Citace:
Původně odeslal Axel
Ja ji mám a nemůžu si stěžovat,zatím jsem vypalil asi 120 CD a problem jsem nepozoroval,jedna výtka ale je ...kapku delší přístupová doba,ale jde to
2Axel stim suhlasim
Jeste jedna vec kdyz teac byl dobrej tak vsichi rikaj teac dobry a ikdyz uz vyrabi smejdi tak si lidi kupuji nonic ja to nechi vyvracet radsi si kupim co je nejlepsi dneska i kdyz driv ta znacka nebyla nejlepsi.
I kdyz dneska neni ze znacka je znacka ze jak tady ¨byla ta rovnice.
Mimochodem mam Monitor Liteon 17" uz 4 roky a funguje vpohode :lol:
ja mam od LG varnou konvu a kafe je super !! (ma ale dlouhy seek)
>:} >:} >:}Citace:
Původně odeslal johnn