Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Mno 8000b v 3D Marku 01 to je fakt bomba :mweheh: Nejak malo neee?
Printable View
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Mno 8000b v 3D Marku 01 to je fakt bomba :mweheh: Nejak malo neee?
No, ja myslim, ze vzhledem k sestave jo to OK. Pokud clovek nechce hrat v 1600*1200 a neni lovec benchmarkovacich skore, postaci to bohate...Citace:
Původně odeslal nex
Citace:
Původně odeslal nex
No, já rozhodně nemám 4500,- na to, abych si koupil GF4, která je stejně na hov.., jelikož zvládá pouze full podporu Direct X 8.0. Ty Radeony už umějí full 8.1 a hlavně musím uznat, že ATI má perfektní obraz (až po Matroxu samozřejmě). Jinak mi to už hází 8500b v 3D Marku 01SE. Nikdy bych nečekal že to řeknu, ale ATI rulezzz.
Jenže je to furt nějaký posr... Porád se to restartuje (uprostřed hry, při full screenu ve WinMediaPlayeru 9)
Vypadá to na tu zatracenou desku. Posr.... Asus. Už nikdy více. Pche prý "bezproblémový" desky.
Jo a ještě něco, 95% her hraju na těch 1600x1200, bez jakéhokoliv trhnutí. Hlavně jedu zatím skoro se vším (až na tu ATI) na nominál, takže až bude OC, tak se to taky všechno vyhoupne. :!:
No vidis.Ja mam GF 4Ti a bez problemu.Takze bych to nesvadel na desku. :-)GF 4 Ti ma samozrejme plnou podporu Direct 8.1.Nemyslel si GF4 MX?
2 BeachKEN:
Z Tvého popisu konfigurace bych soudil, že ten zdroj (jen 300W) to už prostě nezvládá - na mojí sestavě "v klidu" dává můj Fortron 300W na 3V už jen 3.28V s tím, že jsem vypojil pomocí jumperů všechny funkce wake-up na desce a že ta moje GF3 je o hodně menší žrout proudu. Pokud jedeš full screen, nebo hry, tak odběr grafárny rapidně stoupne a tak je možné, že napětí 3V poklesne natolik, že to vede k uvedeným problémům (povolená tolerance u 3V je +/- 2.5%)..
Ty asi nevíš co mluvíš viď? ???Citace:
Původně odeslal nex
GF4 mají pouze full Direct X 8.0, kdežto radeony 8500LE a vyšší už full Direct X 8.1 a všechny instrukce zejména mnohem pokročilejší Pixel Shadery. :idea:
Tak řešení je tady:
Nakonec to bylo pamětma, ty Elixiry tomu Asusu prostě nechutnají, vyměnili mi je v Mironetu za Samsungy a problém okamžitě odpadnul.
http://www.prolink.com.tw/2003/engli...ce4-TI4200.htmCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Tuhle mam ja.V 3D Mark 2001 neco kolem 12700b
Complete DirectX® support, including DirectX 8.1
Full OpenGL 1.3 support
2Nex:
Jedná se o to jako v případě MX řady. Podporují taky DX, ale pouze full 7.1, pak 8.0, ale nemají pixel a vertex shadery, tudíž je nepodporují zcela. Jinak ten Prolink podporuje 8.1, ale NÉ ÚPLNĚ, právě Pixel Shadery v 1.4 (teď se doufám nepletu ve verzi)- to je ten rozdíl ve verzích DX8.0 a 8.1, nemají GF, pouze až nová FXka mají tuto podporu + full podporu v DX9.0
O.K :wink: Ja osobne bych bral 9700.Ale mohla by sakra trochu zlevnit.Tak na 5000 Kc bez DPH.
To já bych spíš počkal na něco ještě lepšího. Na téhle kartě si zahraješ novýho Dooma 3, ALE 100% plynulé to nejspíš nebude. Já bych počkal spíš na nějakého Radeona 10000PRO (když to někdy vykonstruujou ;D ) - jestli to vyjede třeba do půl roku, ale aby byla nová architektrura. To bych si pak dal líbit. Nebo už konečně něco opravdu povedeného od nVidie, ty FXka jsou VELICE ŠPATNÝ karty.Citace:
Původně odeslal nex
Mno a hlavne 5Ghz procesor,aby se karta neflakala. :-)
To nové FX5900Ultra vypadá konečně jako pořádný nástupce s full DX9.0+ sup. po těch hroznejch GF4Ti4xxx. Tu řadu totiž považuju jako trochu větší krok zpět od nVidie. Za MNOHEM míň peněz mám Radeon, bohužel s nižším výkonem, ale s full DX 8.1 a věř že ten rozdíl je vydět dost, hlavně v NfS-HP2.
Jinak k tomu procíku, chtěl jsem přetaktovat toho svýho TB, ale bohužel mám nějakou nepovedenou sérii, B to není určitě. Dal jsem ho na 166*12, vjel do woken, spustil 3D Mark 01SE, a po pár testech konec.
Zkusil jsem i zvýšit napětí na 1,65V, ale nějak to nejelo. Kompík se nerestartuje(chtěl by, ale black obraz). Sakra
Zkus dat vetsi FSB.Na 166 me to delalo problemy.Takovej postreh k mereni Probe.Nekdy se stava,ze me ukazuje real teploty jako Speedfan atd.A staci jeden restart a meri to zase blbe. :roll: ???