Re: Procesory sandy bridge
Jediný riziko je nestabilita, samovolný resety a tak. Těch 3,3 Ghz je maximum, na kterým mi to jede stabilně, ale záleží jakej bys měl zdroj a chlazení, nicméně 3 GHz by neměl bejt problém bez nějakýho většího ladění. Když jsem zkoušel, kolik z toho dostanu, nabootovalo mi to chvilkově i na 4GHz, ale to odemčený jádro je nějaký citlivější na teplotu a jakmile víc přidám napětí, nezvládnu to chladit na dostatečně nízkou teplotu.
Teď to ještě potřebuju, ale počítám, že nejpozdějc během května to budu moct poslat do světa.
tak to by šlo ... Čtu tady že Brno, já jsem přímo z Brna (teda studuju tady 5/7 dní) takže to je taky příznivé co se týče třeba předání :) Jakožto zkušenému členu overclocking komunity bych ti i věřil, že mi nedodáš nějaký střep vysmažený. Jestli chceš, napiš si mou adresu (j.s100@seznam.cz) tady mě můžeš kontaktovat když přijde ta správná chvíle. A kdyby jsi věděl i o dalších komponentech tak bych se taky nezlobil, zatím mám jenom dobrý zdroj: http://zdroje.heureka.cz/coolermaste...w/specifikace/
Citace:
Původně odeslal
jonny100
určo jo, za ty prachy nic lepšího nepořídíš...
..ale ještě to chce slušný CPU, co tu kartu nakrmí a Athlonům bych se na HRY radši vyhnul, protože jejich výkon ve hrách je tristní omho, pokud se pohybujem ve střední a nižší cenové hladině.