No jasan, aspoň procvičím závity. Napsat dotaz prasácky umí každej, ale pořešit to na rychlost ... :)
Jinak jedno origo instalační CD RedHatu 5.1 jsem zrovna dneska našel, kdybys potřeboval ;)
Printable View
No jasan, aspoň procvičím závity. Napsat dotaz prasácky umí každej, ale pořešit to na rychlost ... :)
Jinak jedno origo instalační CD RedHatu 5.1 jsem zrovna dneska našel, kdybys potřeboval ;)
Par krabic tu mame v praci vystavenych...
ftp://archive.download.redhat.com/pub/redhat/linux/
Mám ještě jednu maličkost, která možná bude řešitelná zajímavěji:
Mám ten systém s Atomem, na něm systém. Rád bych měl na tom stroji X server pro vzdálený přístup apod., nicméně nechce se mi to instalovat (+ aplikace pro X) do živého systému, který chci udržovat pokud možno minimální. Je tohle řešitelné nějak jinak, než klasickou virtualizací? (matně vzpomínám např. na jail na bsd, tak třeba něco takového?)
Muzes mit system v chrootu ... https://wiki.ubuntu.com/DebootstrapChroot
pak jeste existoval treba usermode linux, ale mam pocit, ze to uz je davno mrtvy ... zvlast po nastupu poradny virtualizace ...
ale myslim, ze chroot obstara to, co chces.
openVZ patri mezi nejrozsirenejsi paravirtualizace, ale tusim, ze v novem debianu uz nebude, takze budoucnost nebude asi uplne ruzova.
edit: tak jsem si zkontroloval zacatek threadu a uz jsem o tom mluvil, takze sorry -- zbytecny prispevek.