SpeedFan kupodivu podporuje i nForce2 ;D Ale regulace neni ani tak zalezitosti chipsetu, jako spis tech soucastek, ktere se staraji o napajeni ventilatoru. :idea: BTW - neni nad klasickou regulaci, tyhle softwarove jsou na <|> :D
Printable View
SpeedFan kupodivu podporuje i nForce2 ;D Ale regulace neni ani tak zalezitosti chipsetu, jako spis tech soucastek, ktere se staraji o napajeni ventilatoru. :idea: BTW - neni nad klasickou regulaci, tyhle softwarove jsou na <|> :D
No nevim, protože mě se to zda byt jako dobrá věc. Pokud chces normalni regulaci, tak za to musíš něco dat a bastit se s tim. By mě zajímalo, jakou to má nevýhodu ??? Mě by se soft regulace určitě šikla :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Nechci nic říkat ale ta Soft. regulace má taky svoje nevýhody kámoš měl asi 3 chladiče a vždycky se mu začali snižovat otáčky když měl na ukazateli 40% a pak to šlo ze 3000 na 2200 a pak se to vyplo,takže všechno má svoje chyby:))
Ale pokud jste už v tomhle fóru tak si myslim že o PC něco víte takže instalace(montáž) nebude problém pro nikoho z vás.