Jo VT50 jsou ted za peknou cenu. Mam par mesicu VT30 a zatim spokojenost, barvy, kontrast, cerna a plynulost pohybu je zkratka uzasna. Ma samozrejme spoustu jinych much, dokonale to neni. Nove rady budou s vestavenym prehravacem asi o kus dal, ale spoustu videi s vyssim bitrate (15+ Mbit pri 1080p) mi tento stary model neprehral - vypadavaly snimky, kosticky... Titulky jsou cesky, ale jsou divne otrhane. Su zvyklej na peknej a nastavitelnej rendering mplayeru, nekomu to mozna bude stacit. Zkouseno pres DLNA, USB ani SD jsem nezkousel. Sitove protokoly jine nez DLNA to afaik neumi, treba SMB. Ono je to ale fuk, takove minidlna zpristupni stejne vsechno.
DVB-S jsem mozna zkousel, ted presne nevim, co vsechno cpe UPC do kabelu. Urcite je tam analog, DVB-T a DVB-C, ruzne kanaly a ruzny bitrate. Musel se prehodit zvukovy kanal (u DVB-T myslim), ale jinak bez problemu. Dekodovaci kartu nemam.
3D bude u LCD jine nez u Plasmy, prevod obema smery je ale bezproblemovy a da se docela dobre nastavit. Zrovna vcera jsem si sehnal Avatar ve 3D (split screen) a nebyl problem ani ve 3D ani ve 2D modu, televize si detekovala vstupni signal a pracovala s nim pak dobre. Mechanicke zpracovani aspon u VT30 dokonale, predni sklo drzi, na zdi taky, plastu je tam minimum.
Ja nevim, ale nejak mi to blikani prestalo vadit, resp. moc vylozene svetlych scen se ve filmech/serialech nenachazi, aby mi to extra vadilo. To uz spis to bzuceni, kdyz koukam v noci a mam volume temer na nule.
BTW. v pravem 100 Hz modu ve 3D to neblika vubec, ale cerna dostava na frak. Skoda, ze se 2D mod neda nastavit, mam pocit, ze u starsich modelu sla nastavit uroven cerne a zmenit tim styl blikani (vybijeni bunek kvuli podani cerne?).