Tak to je fakt síla... já je kupoval v SUMě za 116 Kč/ks :)Citace:
Původně odeslal rOn
To už by se vyplatilo poslat ne? Kdyby jich tu někdo koupil třeba 10 nebo celou krabici a poslat je vám na slovensko. Kolik by stále pošta?
Printable View
Tak to je fakt síla... já je kupoval v SUMě za 116 Kč/ks :)Citace:
Původně odeslal rOn
To už by se vyplatilo poslat ne? Kdyby jich tu někdo koupil třeba 10 nebo celou krabici a poslat je vám na slovensko. Kolik by stále pošta?
:o :o 150sk/kus to je velmi dobra cena ;D Postovne by bolo okolo 250sk :? Skusim nalakat par kolegov a uvidim co z toho bude ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
EDIT:Marty ty by si sa na to podujal to poslat ??? ;D
Beriem jeden do KE. Toxic, nepridas sa?
super este sa niekto pridajte a ja by som zobral od Martyho(teda pokial bude suhlasit) tych desat,vyplatil to a potom rozoslal po slovensku ostatnym :wink: ;D
Preco nie.Citace:
Původně odeslal Axel
Pockame na Gaba, co zisti v Artemiss a ideme do toho, potrebujem zavriet kejs a znizit tak hluk.
Este niekto? Aby sme sa poskladali na postovne do KE.
ja si tiez jeden zahovaram, ale pockam najprv na ceny v artemisse.
V Artemisse je dealerska cena vetrakov 246 Sk, takze predajna cena pre obycajnych ludi bude okolo 280, 290 Sk. Dnes tam kamos kupoval 3.
Objednavame? 150 ceskych plus 25 za postovne(ak mitchi vezme 10 a postovne by bolo 250) + postovne od neho delene troma(ja, toxic a ron) nas to furt vyjde lacnejsie...
Resp. 2Marty: poslal by si rovno do KE?
ja som za
Najde sa este niekto z KE?
Takze zistenia su nasledovne
AC Cooper silent TC cena 999,- Sk s DPH doporucena: 1192,-Sk s DPH
AC Slim silent pro TC cena 1050,- Sk s DHP doporucena 1280,- Sk s DPH
AC Fan pro TC 80x80 cena 250,- Sk s DPH doporucena 288,- s DPH
To je zatial vsjo...
tak ako chlapi ??? bereme od Martyho alebo ako ???
inac Marty sa este nejako nevijadril ???
Maju toto AC Fan pro TC 80x80 aj bez TC. Ked hej, v akej sume.
Sorry že jsem se neozval, zapomněl jsem na to :)
Jinak když se dohodnete, fakt není problém to poslat. A nebudou vás otravovat s proclením? Bylo by to na dobírku nebo je někdo schopnej mi poslat peníze na účet (Česká spořitelna)?
Tak s preclenim nie su srandy....mam skusenosti ked mi posielal BOSTAR....raz ma tie svine poriadne vyobracali.
2Marty:
lepsie by to bolo na dobierku pretoze keby som ti poslal peniaze na ucet tak zaplatim polatok za medinarodny prevod 300sk a ked si to potom vsetko spocitam tak sa to moc neoplati :?
no je to na tebe ;D
ps:s tym preclenim tak to fakt neviem ako bude to by nam mohol povedat Gabo ako to vybavoval ;D ;D ;D
mitchi ved si v blave, na colny urad by si to daleko nemal. takze ani zdrzanie by nebolo velke. a potom uz len na vychod.. to za 2 dni dojde.
OK.ked bude Marty suhlasit s tou dobierkou tak mi potom napiste objednavky na mail alebo sz :wink:
ps:nezabudnite mi napisat adresu :roll: ;D
Jasan, s dobírkou souhlasím. Kolik by jich teda bylo? Zítra tam zrovna jdu, tak že bych je hned koupil, ale můžu tam zajít samozřejmě i jindy.
dik ;D dam ti este vediet musim sa dohodnut s ostatnymi :wink:
toxic a ja bereme na 100%(zatial 8kusov) este sa musi vyjadrit rOn
;D ;D ;D
No inac Rolline je aj velkoobchod...a na nete maju len ceny pre maloobchod...
zajtra tam idem (rolline/pc business) tak vam to zistim ake su ceny...
to mas -dph +-nejake percento.
ps:poial to vyjde menej nez 175sk\ks tak to je potom super :wink: ;D
Hm, ako s tym Roline a clom?
Ja jeden beriem. KE
Neviem ci to tu uz odznelo, ale pre istotu info z Bostaru:
Mame je objednane, zasilka jde ale lodi z Hongkongu a mela by prijit az
16.6., tedy za 5 tydnu.