Brandt jsem koukal,ale jsou to francouzi a nevím,je to TOP ve francii,tady jsou pár let a díru tady taky neudělali.Indukci vymysleli to je fakt,ale někde jsem četl že indukce jde slyšet jak bzučí,hlavně u boostu.
Printable View
Brandt jsem koukal,ale jsou to francouzi a nevím,je to TOP ve francii,tady jsou pár let a díru tady taky neudělali.Indukci vymysleli to je fakt,ale někde jsem četl že indukce jde slyšet jak bzučí,hlavně u boostu.
Brandt za sebe říkám nebrat... máme doma troubu (ta je asi v pohodě) a indukci. Asi po měsíci šla na reklamaci, výměna elektroniky. Ještě dnes občas zlobí. Kolega v práci má tu samou a má stejné problémy, jako jsem měl já. Takže za sebe říkám špatný.
EDIT: Indukce, když teda jde :-), tak je v pohodě. Nebzučí. Resp. bzučí, ale řekl bych, že to dělá určitý nádobí, ne deska sama od sebe.
Tak to je smutne zjisteni, doufejme ze jen spatna serie, tenkrat sem cetl jen same klady :/
Ano, nejvyssi podil na bzuceni ma nadobi, v extremu kdyz zapnes PB a das na plotnu neco s tenkym dnem a malem vody, tak muze i nadskakovat, kdyz voda prijde k varu.
Díky malli za příspěvek,aspoň mám zase trošku jasněji :-)
Ještě kouknu na Bosch,ten měl ale myslím hodně nahuštěné ovládání na desce a při čištění psali že se to nechtěně přepíná.
Brandt nebrat, horko těžko přežije záruku... A cenově v poměru k "výkonu" extrémně přemrštěné.
Whirlpool je z lowendu to lepší.
Jinak u praček Bosch a Siemens mi přijde, že se liší jen tím rozmístěním ovládání a jeden je vyrábí pro druhého (osobně s Bosch mám hodně dobrých i dlouhých zkušeností).
Bosch a Siemens by mělo být to samé (Siemens má být vyšší třída),výrobce je ten samý.
výrobce je IMHO Bosch
Kazdopadne Pracku co sem kupoval dela podobnou Bosh a Siemens mel vyrobu made in Poland a mede in Germany, tak sem si logicky kdovi proc vybral tu z DE.
My když kupovali spotřebiče (cca 3 roky zpátky), tak jsme si vyhlídli myčku od Bosche. A pak jsme ji uviděli v jednom obchodě o cca 6 tis levněji... tak si ji prohlížím pořádně... no byla to ona, jen měla na dveřích napsáno "gorenje". Tak jsme ji koupili... A je Made in Germany.
Bosche z PL bych teda asi nechtěl,nevím proč,ale ... :-D
Jak to má ale člověk poznat když je tady vše na objednávku :-(
Aspon co vím, tam myčky Siemens = AEG (by Electrolux).
Speciálně u DTestu je třeba se nedívat jenom na celkové skóre, alebrž i na dílčí výsledky i to "povídání" okolo. Pak třeba zjistíš, že sice vyhrál výrobek XXX, ale vzhledem ke tvým potřebám je pro tebe mnohem lepší výrobek YYY, který skončil třeba na 4. místě...
Jinak je škoda, že se netestuje (ale samozřejmě se tomu nedivím) "trvanlivost" výrobku (= jak dlouho vydrží, jestli se porouchá apod.). Tohle pak vyčteš až z různých fór od uživatelů s dlouhodobou zkušeností s konkrétním výrobkem.
2 meteor: máš pravdu,výsledek testu je podle kritérií které jsou napsány v článku a je důležité si to přečíst.
Kdyby se uváděla životnost výrobku,nemělo by to chybu :-D...bohužel se výrobky nedělají v jedné továrně,ale po celém světě.