2fik: tam nejde o šířku ale o průřez. Měly by bejt snad stejný, akorát jich tam je míň.
Printable View
2fik: tam nejde o šířku ale o průřez. Měly by bejt snad stejný, akorát jich tam je míň.
Sor, ja se spatne vyjadril...samozrejme, ze jde o prurez. Ale na tom originalnim plexi na GPU, je stejnej prurez vyvrtanejch otvoru, jako maj ty origos hadicky. A je tam navic ten malej zavit na nasazeni fitingu...takze budem kutit ;D .
slo mi jen o to, jestli ty kanalky nemaj taky tak malej prurez...ale nemaj :-)
Jeste fotecky myho vymeniku
http://212.80.76.22/fik-cz/
odpovi nekdo lame? :-(
No...Tak me to s Profi600 s 6mm hadickama na XP palominu 1700+@2200(1760) s 1.8V - zatez - max.48C......Citace:
Původně odeslal Octopuss
Ale ted bude leto....takze treba pocitat s vyssimi C....
z ceho to mas vymenik?....Dodej rozmery...Citace:
Původně odeslal Fik
Mooc peknouckej výměník!!!Jen co je pravda!Ale na lan parby jezdis asi nakladakem ne??? :D :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Fik
NO, zatim jo, ale pujde to do casu. Mam nejakyho morexe biga a zdroj na stojacku, tak se to tam krasne vejde. Jenze ted bude zkouskovy, tak neni cas. Vidim to az na prazdniny.
Ten vymenik je z mazdy 626. Mozna jsou stejny i v 323. Kamos mi ho dal za daco. A nebyl skoro jetej. Stacilo dvakrat proplachnout na 10 min. cilitem a nadhera.
Rozmery dodam az budu home.
Takze jestli jsem to vsechno spravne pochopil, tak prevrtat WB na 8mm-zkousel to nekdo prevrtat i s tema pulspojkama? A co hadice ty musi byt taky jiny nebo se daj pouzit i ty z Aquacool 600 setu?Mimochodem, na hadicich jsou taky pulspojky, nebo se nejak zasouvaj do tech na WB? Radiator si sehnat jinde. A co cerpadlo? Staci 600l/hod.?
Pokud chci chladit i chipset. Zvladne to tohle cerpadlo nebo musim mit dve? To samy k radiatoru. Zvysi nejak vyrazne chladici vykon cerpadlo ktery ma 1200l/hod.? Nebo to spis zalezi na radiatoru? Chladici kapalina proteka jen mezi WB, cerpadlem a radiatorem, nebo je tam v pripade prutokovyho cerpadla i nejaka nadoba?
Sorry vim, ze jsem lama, ale nez neco koupim, tak se radsi preptam. Dik tomu dobrakovi kterej mi odpovi.
ja na tom radiatoru odšrouboval ten fitink a dal sem tam novej myslim 3/8 nebo co to řikal ten boreček - mam tam hadice 17/13