No, chcelo by im to napisat... Ak to myslia vazne, v dalsom BIOSe to uz bude opravene.
Printable View
No, chcelo by im to napisat... Ak to myslia vazne, v dalsom BIOSe to uz bude opravene.
To už tam někdo psal ??? ,že by to chtělo opravit?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Bohuzel psat neco ECS supportu je myslim uplne mimo, ale mozna by se dal nekde vystrachat e-mail primo na nejakyho manika co do tech BIOSu dela. Vim jak to chodi u nas ve firme, programatori se o pripadny chybe o ktery support uz vi davno dozvedi vlastne nahodou, a navic vzdycky je na praci neco co specha vic :(Citace:
Původně odeslal Katoo
To sa robi tak, ze najdes co najviac e-mailovych adries a posles to (postupne!) na vsetky ;D
Za pokus by to stálo,protože to není nic příjemného :? a můžu to potvrdit ;D
Ja som chcel flaschnuť BIOS na QDI S2EP a podarilo sa mi to pokaziť.
BIOS bol napajkovany. Nechcelo to butovať vobec.
Nepoznalo CPU ani RAM proste nič.
Poslal som to na reklamaciu kde som sa samozrejme nepriznal.
Vyšlo to trvalo to 29 dni ale prišla z novou verziou BIOSu funkčna.
Reklamaciu mi uznali. :wink:
Prajem Ti veľa šťastia a budem ti držať palce :wink:
Dík trvá to už druhý týden,ale počítám,že to potrvá alespoň měsíc :?
Deska už je doma :D .Reklamace byla uznána :-)
No tak to je parada,vcera sem flashoval,najednou se sam od sebe resetnul comp a je to v ... :-o
Posledni co sem po resetu zahlidnul byl datum novyho biosu a pak zase restart a od ty doby porad chroupe disketovka a kazdejch 10 s to pipne.Porad a porad dokola.A nepomaha nic,takze reklamace? :evil: ???
Dá se to vyřešit za 300,-Citace:
Původně odeslal Kaspi
Znám típka,co Ti tam přepájí nového švába(pak ho budeš moci vyndávat :-) ) a flashne BIOS znova.Je to 100% a sám jsem byl velice spokojený.
Hmm a kde bydli? Asi to bude trosku z ruky ;D
Jenze tim u ni padne zaruka,sakra to je dilema. :|
A nebo ze bych na ni vzal kladivo? :lol:
Nevím,už jsi to nepamatuji,posílal jsem mu to poštou.
Zpátky mi to přišlo za týden,takže pohoda :-)
Záruka tímto zásahem samozdřejmě končí :wink:
našel jsem kontakt na toho típka,co dělá opravy BIOSu:
bios@freemejl.cz
Diky asi do toho pudu.
Jak udelal ze je ten svab vyndavaci? Tam naletuje nakou patici?
Přesně :wink: ,napájí tam patici a šváb je vyndávasí :-)Citace:
Původně odeslal Kaspi
kua tak sem v tom taky, grrr... ze tam tu patici nedali rovnou. :evil:
jo zkousel jsem ten s7a2030729.zip ( - provided by KUHurdler from ECS USA. ) z ocworkbench
o tomhle biosu se vi, ze dela problemy a jak tady uz nekdo psal (a na ocworkbench taky) recovery disketa nefunguje. kdyby se clovek hecnul, tak tu hw upravu s paciti pro bios udela i doma. zkousel jsem flash i na svy M848A a taky nefunguje :|Citace:
Původně odeslal kidd.hombre
tak vcera se mi dostala do ruky dalsi zmrsena m848a.
rozhodli jsme se, ze to zkusime dat do poradku svepomoci. odpajel jsem bios, dneska by mel bejt preflahovanej a zkusim ho vratit (to bude porod- na jedny strane zavazi PCI slot). jestli budou mit v GM socket, tak ho vezmu a zkusim to s nim :wink: