Re: "multimedialni centrum" ano ci ne
ac je to hanba,tak jsem se stale nedokazal dokopat k nejakymu vyberu :( procetl jsem toho celkem dost na tvfreaku a fakt nevim co vzit..
libi se mi vyse zminovany xtreamer pro,ale ma aktivni vetrak,kterej nemam kde poslechnuot..
pak je tu WD tv live hub kterej je sice o par stovek drazsi ale ma v sobe 1gb disk
spoustu lidi doporucuje pockat na xtremer ultra coz je atom htpc
a pak sou tu dalsi verze xtreameru, prodigy, sw...
kazdopadne nejakym xtreamerem asi chybu clovek neudela, desne se mi libi moznost ty streamovany tv a dalsich vychytavek..
Pokud ti vadí v Xtreameru aktivní větrák, tak na WD TV Live zapomeň :-)
vim,ze ma taky no... ja cekam ze tu nekdo zazracne popise jednotlivy xtreamery popripade uvede proc koupit neco jineho :) wdcko mi prijde jako dobrej prehravac kerej ma sice min funkci,ale vzhledem k tomu ze je v nem 1tb 2,5" disk tak je i super levnej,tak sem ho zaradil do moznosti :)
Já si s WD nestěžuju. Ale lepší být mohl:
- nejde vypnout hláška o chybějícím disku
- sleep neodpojí procesor, takže to peče a peče (a točí se větráček)
- po stisku tlačítka power mohlo vyskočit menu s volbou zda uspat či vypnout. Z počátku jsme nevěděli jak dlouho power držet, aby se přehrávač vypl :-)
Za ty tři měsíce jsem neměl video, které by nepřehrál. Je rychlej, pěknej s intuivním ovládáním.
U xtreamr pro se mi líbí možnost osadit 2x 2TB 3,5" disky.Mám cca 1,4TB domácího videa,pak asi 700GB fotek.
Takže by se mi líbilo mít jeden disk na home věci a ten druhý na filmy.
Nebo se na to vykašlat,počkat na xtreamer ultra a připojovat externí HDD třeba přes USB?
tak pripojovat externi hdd muzes i u ostatnich multi center.. me by zajimalo fakt jestli je xtrmr ultra tak vyborny zarizeni.. nejak sem zatim nedocenil jeho klady jelikoz mi to prijde ze postrada kvality co ma prave htpc a tim padem nenabizi nic extra proti dedikovanemu centru...
napriklad do nej nejde nacpat zadna rozsirucijici karta.. zadne velke sachty na disky, zadny 5.1 analog out atd,tak nevim ale jak sem psal vsude se snim ohanej :)