To je u otce v CKD :-) Prej na to maji specialni frezu a jede se to s vysokejma otackama a pod nejakou tou emulzi, ci co. Nevim jestli se spravne technicky vyjadruju, ale strojarina neni az tak muj obor.Citace:
Původně odeslal sebad
Printable View
To je u otce v CKD :-) Prej na to maji specialni frezu a jede se to s vysokejma otackama a pod nejakou tou emulzi, ci co. Nevim jestli se spravne technicky vyjadruju, ale strojarina neni az tak muj obor.Citace:
Původně odeslal sebad
Nechces mi pujcit tvoje CPU? At to nemusim zkouset na svym. :wink:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
no ja sem dneska lapoval moje v7+ na skle a koncil jsem smirglem o hrubosti 2500 a uplne zrcadlo, akorat je tam takova jedna hlubsi tecicka, fakt mala, ale je. Tak nevim jestli to jeste ma cenu lapovat dal.... jinak, je to skoro jak uplne zrcadlo.... a sem jsem asi o 2C dolu....
tobe ho nepucim ale mit k tomu pristup tak bych to skoro i vyzkousel :)Citace:
Původně odeslal Paolo.n
nekde na netu sem videl i manika, ktery lapoval AMD, primo kremikove jadro kdyby to nekomu nedoslo.... fakt blazen, ale jelo mu to................................4dny, pak mu probilo napeti, ale on uz tak je dost vysoko, 2,2V, pri nejakem hi.tech watercooling....
jo to jsem taky videl ;)Citace:
Původně odeslal el_Barto
a do toho uz bych nesel ... ale ta vrstva na p4ce by podle me mohla jit lapovat celkem fajn ... (samozrejme by se na ni muselo s citem)
to sem myslel že to shodí víc no uvidim :!:Citace:
Původně odeslal el_Barto
Citace:
Původně odeslal sebad
to bude tim dulkem uprostred, ten se nezmensil, myslim ze jeste takove 2C by to slo