to bys byl hodnej...potreboval bych vedet ty jumpery sw2..bios mam 1.8 (posledni)..dik za ochotu
Printable View
to bys byl hodnej...potreboval bych vedet ty jumpery sw2..bios mam 1.8 (posledni)..dik za ochotu
To by fakt bodlo, dik SPEEDE!
Omlouvám se ale celý víkend jsem byl na svatbě tak snad zítra
SPEED
trochu pozdě ale přeci. chcete ještě to nastavení drv5? můžu to nafotit z biosu. Mám i natípanou sisiftsandru na 11,5x175 pokud někdo chce , má to 240kb v zipíku.
SPEED
jo posli vsechno..ja to potrebuju..zajima me vcore,jumper sw2,sw1 ..proste jak se mam prehopnoput pres tu hranici 142..serii THB mam jednu z nej...
Večer pokud nebude nejaka problema, tak to pošlu. Ha, tak jinak, díval jsem se teď do manuálu na webu a já tam vůbec takové přepínače nemám, jediné jumpery jsou na přepnutí 100/133 a anti-burn. Pak je vše v biosu. Pošlu asi foto, aby to bylo vidět. Všechny ostatní volby jsou v biosu.
SPEED
no ja myslel ten jumper na 100/133 a potom mam jumpery na zmenu nasobice...ty jsou jasny...diky..posli to plls
Jo, pro mě taky Speedy, koupil jsem si 1700+ JIUHB a nemůžu taktit.......
No ale já tam vůbec nemám ty DIPy ale jen jeden JUMPER a ten mám daný na 133, vše ostatní mám v BIOSu!!!! Opakuji žádné DIPy jen JUMPERY, žádné HW nastavené násobiče. Vše v BIOSu!!!!!!! Takže nevím co to je za revize, ale můžu v biosu bez HW úpravy měnit libovolně násobič ( zkoušel jsem 10-15, ale jde asi celý rozsah, max je myslím 23) a FSB stabilně jen 100-148 a 166-183, jiné nastavení je nestabilní až destruktivní. Vyšší FSB jsem nezkoušel asi by to nezvládly DDR 333( 200MHz a výš)
SPEED
Tak nám aspoň napiš, jak to máš v biosu....My máme jenom měnění násobiče + dělitele na dipech.Jinak je to skoro stejný.....
No asi to neni stejne, ja mam nastavene:
FSB 175
Vcore 1,7
AGPcore 1,6
MEMcore 2,7
násobič 11,5
paměti SPD
Co víc chcete vědět?
Jo jinak jsem před chvílí zkoušel 9x200 a běželo to, sice po restartu to odnesly wokna, ale jelo to. taky to asi bylo kvůli VGA noname GF2MX400, DDR mam taky jen 2700 noname, sice Samsungy, ale... Jinak mám to jen na pokusy takže nová instalace z image a jedem dal. přenos pamětí byl 2800/2600 dost dobre.
SPEED
ja uz s tim zkousel skoro vse...nenajede me to ani na 10x166..zkousel jsem zvysit napeti z 1,5 na 1,7 nic...uz nevim..
Mě to samý,asi bude reklamace.......
spiš bych to viděl tak, že mate blbou revizi a ta nemá děličku 1/5 ??? No dva stejnej problem, to se mi nějak nezda.. Pozor na neopravnenou reklamaci. :|
me by se reklamace sikla...nevite jak toho docilit??co jim rict??
No dival jsem se a jsou dvě verze ( teda spíš tři DRV5, DRV5-C a DRV5-E), s DIPama a Jumperless, já mám tu druhou a ta jede OK.
SPEED
co mate napsnayho na LPT portu zevnitr??zluty napis..ja jen drv5..
No já nevim ,a le já tu desku kupoval hlavně kvůli tomu děliči 1/5 a jestliže se všude na netu psalo ,že to funguje, mam to napsaný v manuálu, tak jsem pěkné nasr... , že mi to nefunguje, o nějaký neoprávněný reklamaci nemůže bejt řeč.......... JÁ MAM SVÝ PRÁVA!!!
A to jim chceš řict, že jsi taktoval XP 1700+ a nejde ti to? ???Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Já už tam volal, natvrdo jsem jim to řek- nejdřív se kroutili ,ale pak jsem jim řek, že všem ostatnim to funguje a já jako debil nemůžu taktovat (a vůbec, co je jim do toho?Prostě mi ta funkce nefunguje, ač fungovat měla-a tim to hasne).Zatim čekam, až nebudou mít už vůbec v nabídce SL-75 DRV5, aby mi to vyreklamovali za něco lepšího (Abit NF7-S s nForce2 by se hodil ;D - ale neďelam si velký naděje.....
Hm, tak to jsi tvrdak... Mě když reklamovali desku, tak se hlavně zaměřili na stejnej chipset, anebo stejnej výrobce chipsetu, takže ti spíš dají KT400
No, i to by bylo dobrý, ne?
No ja sem z toho taky docela zmatenej, na strankach Solteku je ze by mnel zvladat 333FSB, ja takovou zbernici nerozjedu, zkousel sem i z hodne nizkym naosbicem a vysledna frekvence byla nekde okolo 900Mhz, ale stejne mi to nenajelo, chci zkusit lepci pameti, ale zatim se mi nic nedostalo do ruky, no jeste by byla moznost se te desky nak zbavit, ale kdyz sem si ji kupoval tak mi pripadala naprosto super a jako nejlepci cast meho PC :-) Mam ji docela rad :oops: No ja se nedostanu vejs jak 158, ale je fakt ze uz sem to dlouho nezkousel, takze az doctu 4um jdu se skusit hnout na 166, no mozna az vecer.
Lepší než KT333 :wink: Pokud by podporovala 1/5, tak by tam podle mě byl dip na prepinani na 166... :roll:Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Jenze ten u DRV5 (nevim jak u C a E) je, je tam 100/133/166 a jeste neco mezi 133 a 166.Citace:
Původně odeslal Mirectec