no jadro aj tak moc neurychluje .. takze sa oplati iba pamete ...
MadCap
Printable View
no jadro aj tak moc neurychluje .. takze sa oplati iba pamete ...
MadCap
To jsem uz psal,ze se zvedanim jadra rychlost nezvysi :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
To uz je vyskousene.Z te G2 uz vic asi 3D Marku2001 nevymacknu(2865).Jsem zvedav o kolik se zvysi vykon pc(CPU.GPU),kdyz budu mit desku s ddr pametmi,to CPU konecne pojede na 266FSB,
ASUS GF2 V7100Pro (MX400)~mem. EtronTech 4.8ns 200/200@230/245(Core/Mem)8-):-)8-)
Podle mě nezáleží na jakým prográmku to taktíš, nebo jo? Svojí grafiku jsem stable rozchodil 200/166@250/198 ale protože jsem líný dělat přídavné chlazení co za něco stojí jedu na daleko míň.
JJ asi nejlepší GF2MX!!!Citace:
Původně odeslal KUBA
wtf?? to je ina karticka :)Citace:
Původně odeslal kayhak
MadCap
Ja jsem vzdycky nejvic vytahnul z RivaTuneru, takze bych rekl ze na programu zalezi. A to uz mi pod prackama proslo nejakejch karet. :wink:Citace:
Původně odeslal Wolfik
PS: Ja mam taky Asus V7100 a je to OC shit. :cry:
ja mam manli GF2MX 400 64MB taktnutu na 205/165 Mhz cez GTU bez pridavnych vetrakov :oops:
To je dost malo ake tam mas pamate???Citace:
Původně odeslal Rapasoft
...asi tak s PowerStripom som sa az tak daleko nedostal, najlepsie sa mi zatial osvedcil RivaTuner. ;DCitace:
Ja jsem vzdycky nejvic vytahnul z RivaTuneru, takze bych rekl ze na programu zalezi. A to uz mi pod prackama proslo nejakejch karet.Citace:
Wolfik napsal:
Podle mě nezáleží na jakým prográmku to taktíš, nebo jo? Svojí grafiku jsem stable rozchodil 200/166@250/198 ale protože jsem líný dělat přídavné chlazení co za něco stojí jedu na daleko míň.
A skusal si GTU neni nahadov lepsi???? Riva tuner sa mi zda dost dobry v tom ze mas plno nastaveni ale GTU je zas jednoduchy a ucinny
Já sem svoji stařičkou Manli GeForce nataktil takhle:
1) Udělal jsem si image soubor BIOSu grafiky
2) Nahodil jsem soubor na disketu a reboot compu
3) Pŕepsal jsem hodnoty default na ty moje
A výsledek?
Grafika je přetaktovaná v DOSu i ve Win a Linuxu jakbysmet!
Po tomto zákroku nepotrebujete zadny program ala Riva Tuner, PS... je to natvrdo nataktlý v BIOSe. a kdyz se vam budou zdat frekvence prilis vysoke tak si vytvorite jiny image ;D ;D
Ako si si kopiroval bios si si dal integrac do prepalovacky biosov ???? Mam taku vec na prepalovanie biosov mozno by som to skusil len porad jak????
neee,Citace:
Původně odeslal maros000
je to jednoduchy... stahni si nVIDIA BIOS editor, v něm si nané hodnoty paměti a GPU, nebo přepíšeš úvodní obrazovku při startu compu..., uložíš soubor na disketu do *.rom. Na disketu jeste supni nakej bios load upper a nabootuj CPU do DOSu a nahrej new bios.
Radcej momali Nvidia bios editor mam a teraz co mam spravi ulozil som si svoj bios na disk otvoril ho a co teraz same znaky a podobne!?Co dalej ???
Spust ten program, nacti BIOS z pameti, prepis hodnoty podle sveho vedomi a svedomi, uloz soubor na disketu. Nahrej na disketu nakej bios loader (www.cody.sk), restartuj PC a pres DOS (muzes pouzit startovaci disketu z W98, v pripade ze mas XP nebo W2k) spust loader s parametrem tveho image biosu a je to! :idea:Citace:
Původně odeslal maros000
A on automatiscky vie ako to ma flashovat iba toto spravym a je to ??? To je dost jednoduche a hlavne ucinne !!!! ;D
Ja som to na ATI flashoval asi 20x na 4 kartach ale na nVidii sa mi to ani raz nepodarilo. Chcem to na Manli GF2MX - poradte ling pripadne mi poslite flasher ktorym by to malo ist. Mne stale hlaskuje ze nepozna cip alebo podobne veci. Poradte pls.
Sleyo
Já si zůstanu u svýho RivaTuneru :smoke: