Ale není...Citace:
Původně odeslal joXerus
Printable View
Ale není...Citace:
Původně odeslal joXerus
Je celomedeny...na fotke to fakt vyzera ako keby to bol hlinik...ale nie je.
na tych obrazkoch to vyzera ze si pri lapovani brusil len jednym smerom (hore dole :-)). lepsie by bolo lapovat do osmicky.
ThermalTake sa uz asi s tym skraslovanim neserie, lebo na Volcano9 sa na nejake lestenie vychcali a nechali hrube okruhle ryhy po freze.
Abo skusim ultrazvuk a pod tymi 0.25mm ryhami objavim 1mm ryhy :)
mam jich v pc 5kousku jsou to tyto AF PRO TC jsou bezkonkurencni nejvetsi hluk mi dela v pc baracuda 4 a coppersilent na cpu, jinak jsem ho dal do zdroje a ve zdroji je horko a toci maximalne 1600-1800 otacek proste ticho ticho ticho a chlad muzu jen doporucit....Citace:
Původně odeslal nex
Aha teď na to koukám, že už existuje novější varianta AF Pro TC - vypadá to, že je ještě tišší.
Těch starších AF TC1 mám celkem 6 už asi rok, takže o nich už něco vím.
Jelikož mám jinak celé PC na vodu a HD dokonale zatlumené, tak se nechci hádat, ale ty starší AF TC1 prostě trochu slyšet jsou (ne těch cca.1400 - 1600 ot/min.)... Pod 1000 ot/min je slyšet jen ložisko a nad 2000 ot/min. už docela hlučí...
2 GABO: Moc tomu nerozumiem, ale povedzme, že by tá tenká vrstva bola rovná, bol by nejaký rozdiel v chladení keby tam nebola takáto nalepená vrstva? Pri rovnakej hrubosti plochy...
Alebo je to problém iba keby si chcel takúto nesúrodú plochu viac vylapovať? :?: