Jo mam Home xp se stitkem..
A nemam cas to hledat,jsem v lagru.
Posledni dotaz.
Grafiku do 3000kc?
Jakou?
Printable View
Jo mam Home xp se stitkem..
A nemam cas to hledat,jsem v lagru.
Posledni dotaz.
Grafiku do 3000kc?
Jakou?
Tak grafiku máme na: pci-expres, agp.
Nechápu, proč tu plno lidí doporučuje AMD, na to bych zapomněl.
Rozhodně bych postavil něco na Intelu s775 asi Pentium Dual Core. Sám jsem cca. před půl rokem dělal upgrade bráchovi a vím, že P-DC 2.4 mu zatím stačí na všechny hry.
U grafiky nevím zda volit ATI, brácha jí tam mám a pořád má nějaké problémy s padáním her. Nevím tedy jestli je to grafikou, ale docela bych na to sázel.
No jam ma hd 4670 a novejsi hra a musim dat nejnovejsi ovladace a gta 4 jsou rozhazeny a vim,ze Nvidie tolik problemu,jako Atiny nemaj,ale zas maj treba pixel shader 5 a direct x 11 a za stejnou cenu..
Tak dumam.
Vetsina her ma logo Nvidia a programy Nvidia psychis,ktery na atine nejde.
Takze bych rek,ze atini jdou do kelu.
Za těch pár kč, je tohle celkem zajímavý procesor a zas AMD :p
http://4um.overclocking.cz/showthrea...179#post890179 Koukám už ho zdražili, kamarád ho měl za 650,-
meganek:
Osobně bych do ATIny nešel, ale když jsem jí pořizoval bráchovi, tak to bylo prostě tak, že za ty prachy byla nejvýkonnější - shodou okolností má taky 4670 :).
Ono zase od sestavy za 12K nemůžeš očekávat zázraky ;)
meganek: Proboha přestaň tady už machrovat, inspirací tady máš víc než dost, tak to přestaň hrotit stylem "buď mi vyberte z toho axesu..." Nikdo není povinnej ti tu nic vybírat, pokud nejsi schopnej dát informace o tom co ti tu kolegové napsali dohromady a něco z toho v rámci svého rozpočtu udělat, tak nechápu, co tu řešíš... Buď si zajdi do krámu nebo si sám postav něco podobnýho z toho co má ten Axes, na základě zde uvedených doporučení... :roll:
2 meganek:
1) lágr = koncentrační tábor (případně zajatecký), jestli jsi tedy skutečně v lágru, tak PC potřebovat nebudeš :mweheh:
2) sice mě D_a_v_i_d předběhl, nicméně vzhledem ke svému chování můžeš být rád, že ti tady někdo něco poradil - jinak "diskuse" je od toho, aby vytříbily myšlenky - tak si nestěžuj, že se tu lidi "nevěnují tobě / tvému tématu";
3) když nenapíšeš bydliště (časem z tebe sice vypadla Plzeň a tvoje "druhé já" má v bydliště napsáno Neurazy), těžko hledat kamenný PC krám ve tvojem okolí - a jinak nákup přes e-shop je docela běžný, pro fyzickou osobu to má bonusy v tom, že co se nelíbí můžeš do 14ti dnů vrátit a navíc mívají e-shopy lepší ceny;
4) trochu samostatnosti by určitě neškodilo;
5) pokud rád dáváš ultimáta, tak zapomeň co tu kdo napsal, zajdi do prvního PC krámu co uvidíš a nech si poradit od prodavače.
2 kecinger:
CPU od ATi se zřejmě doporučuje proto, že pokud člověk netaktí a má rozpočet kolem 2k na CPU, tak Intel toho nemá moc co nabídnout (pro srovnání od ATi koupíš za daný peníz funglnové dvoujádro, tříjádro i čtyřjádro).
Ještě tu hodím linky na extrahardware.cz, kde vyšlo:
Srovnání 40 procesorů a Srovnání 28 grafických karet.
No a pokud toto nestačí, tak na SHW vychází měsíční přehled ve smyslu "co koupit a nekoupit za kolik peněz"...
Dneska je situace jasná. Do levných PC AMD na AM3, do dražších PC Intel na s1156 do ještě dražších s1366. s775 je dead end, hotovo.
PhysX her (akcelerovaných gk) je asi tak pět a půl. Pokud jsi jejich fanoušek, klidně si nV kup, zaplatíš za to nižším výkonem (za stejnou cenu), větší spotřebou, absencí moderních technologií ... ale co už, každé rozhodnutí má své náklady.
A nech si ten bojechtivý výraz někam jinam.
Ale jen jsem vas chtel popohnat ..bratr na me tlacil.
Diky za nazory.
Gigabite - GA-MA790XT-UD4P(AM3,AMD 790X/SB 750.4XDDR3(1333),2XPCI-EX16 2,0
AMD ATHLON II X2 250 BOX 3,0GHZ 64BIT,DUAL CORE,JADRO REGOR,SOCKET AM3,65W
A-DATA 4GB (2x2GB) VITESTA+SERIES ( 1600MHz DDDR III ,CL8,AD31600E002GMU2)
HDD: SEAGATE 500GB 7200OT. 16MB CACHE SATA II /300 ,NCQ)
SAMSUNG SH-S223B BLACK DVOUVRSTVA SATA ,DVD DUAL R/RW
MSI -R5750-PM2D1G (RADEON HD 5750, 1GB GDDR5,PCI-E 2,0,HDTV-OUT,HDCP,2XDVI,HDMI
MYS+KLAVESNICE
12800KC I S KOMPLETACI
Tak co vy na to??
vybiral jsem to 2h a budte na me hodní .
Dekec:confused:
Čím to chceš živit? (Nevidím tam nikde zdroj ani bednu.)
Dál nevím, jestli se ti podaří sehnat tu grafiku - teď je to hodně nedostatkovy zboží...
WD Caviar (Blue a Black) nebo Samsung Spinpoint F3 jsou lepší disky než má Seagate, ale jinak je to vcelku ok.
AMD procesor jsem měl ve svém PC jednou a už v mě v životě nikdo nepřesvědčí, abych se k němu (jinému AMD) vracel. Trvdíte tady, že je s775 mrtví socket - možná ano, ale co? Mně osobně vystačí E8200 @ 3.6GHz ještě hezkých pár let, i tak ten výkon nevyužiji a to jsem se ještě nedostal na hráz OC. A pokud by mi přestal stačit, tak můžu koupit C2Q. Řekl bych, že se stále C2 procáků prodává víc než Core Ix.
Co se týká ATI grafik. Nic extra proti nim nemám, ale nVidia je IMHO pokrokovější a moderjnější. Např. jejich CUDA ;).
Nechci tady vyvolávat žádný flame, ale tohle je prostě můj názor.
Procesor AMD Phenom II X3 720 BOX Black Edition - (2,8GHz, 64bit, Triple Core, jádro Heka), Socket AM3, 95W 2291 Kč 2727 Kč
Motherboard Gigabyte GA-MA790XT-UD4P - AM3, AMD 790X/SB750, 4xDDR3(1333), 2xPCI, 3xPCI-E x1, 2xPCI-E x16 2.0, audio 8k, 8xSATA RAID, 1xIDE, 1394, GLAN 2126 Kč 2530 Kč
Pevné disky Samsung 640GB, HD642JJ, Spin Point F1 - 7200ot., 16MB cache, SATA II/300, NCQ 1279 Kč 1522 Kč
Grafická karta Gigabyte GV-N98TSL-1GI - GeForce 9800 GT, 1GB GDDR3, PCI-E 2.0, HDCP, DVI, HDMI 2539 Kč 3021 Kč
SAMSUNG SH-S223B BLACK DVOUVRSTVA SATA ,DVD DUAL R/RW 600kc
Seasonic - Zdroj ATX 500W SS500ET OEM, PFC, 12cm fan- 1200kc
Kompletace, zahoření a otestování 500 Kč 595 Kč
Cena s DPH: 13100 Kč
tak jsem to poladil.... jeste case a okii
co vy na to?
ddr?