A nestačil by na to Thermaltake Volcano 11???Citace:
Původně odeslal fabsa
Printable View
A nestačil by na to Thermaltake Volcano 11???Citace:
Původně odeslal fabsa
A kde se vůbec daj sehnat ty DL? Prosim napište mi nějaký obchody. Díky.
rozhodne stacil na 5300 otacek noproblema ;DCitace:
Původně odeslal Dj Google
ale nevim jak dlouho by to bavilo usi
Dneska mi přišel XP 1700+ DL
Jede na 1.5V,ale fakt topí jak bejk :o
Dal jsem ho na 190 FSB,ale to už chtěl 1,6V.Na 196FSB dokonce 1,7V a to už při CPU burn mělo něco kolem 70-80°C :-o
Zatím jsem ho nechal na 190 FSB a 1,62 V a teplota je 48-55°C
Chtělo by to asi nějakej lepší chlazení.
Pomohl by nějakej cooler Master s měděnou destičkou nebo už to chce vodníka? (to ještě není léto :-o :-o )
proto mam DU na 2160mhz pri V11 na 2000OT teplota 47 vc idle v burn cca 58
a mam ticho a klid vykon celkem slusnej samo 2500mhz by bylo super ale vodnika nechci :evil:
Na DLT3C jednoznacne vodnika (ak chces ticho a vykon).Citace:
Původně odeslal Katoo
By ma zaujimalo, ze ludia co maju 0308SPMW a idu pri 1.5V na 2.1GHz, ci to maju prime stable. Ja som svoj testoval a je prime stable pri 1.525V na 2GHz (testovane 24 hod.) a teplota sa hybala okolo 53°C. Zas som chytil najhorsi kus zo serie SPMW (alebo to iny nemaju prime stable)???
nic si z toho nerob, mne na 2Gh pri 1.5V nenabehne ani bios a pri 1.525 vsetko frci
Dnes jsem kopl do kompu novej DLT3C (viz podpis-dík Ondro). Topí teda fakt dost, ale proti starýmu DUT3C JIUGB to není tak strašný. Prime jsem testoval jen 3 hoďky - bez chyb a dál už to nežeru. Teď to smažím UD klientem a zatím drží. V biosu mám nastaveno 1,675V - monitoring ukazuje 1,63-1,65V. Chce to lepší chlazení. Přitom Sandra ukazuje "pouze" 68W - což by nemělo být zas tak moc. Iddle to má 45°C, pod zátěží PRIME 56°C. Takže nárůst cca +8°C proti JIUGB. :?
jaktože jde DLT taktovar líp když to je revize A ja myslel že nejlip jdo B
Protoze to neni revize A, ale B s defaultnim napetim 1.5V.
Keď robíš poriadny upgrade, tak DLT...
Keď potrebuješ každý MHz navyše takisto... Len je otázne či by neboli lepšie 2100+ AIUHB... :?
Keď už máš DUT, tak je zopár možností:
- nemáš ho komu predať, tak radšej investovať do niečoho iného...
- máš ho komu predať, ale máš zlé chladenie, tak len s dobrým chladičom...
- máš ho komu predať, ale získaný výkon pretaktovaním navyše pravdepodobne nevyužiješ (brzdia to iné komponenty), tak sa to neoplatí...
- keď chceš získať rekord v OC, tak ho ber...
Taky mám od Ondry jeden kousek a na 2300MHz už chce 1,725V. Iddle mám 40°C a pod prime 52°C. Běhá na 2300MHz i na nižším napětí (1,675-1,7V), ale jakmile přeleze 50°C, tak prime padá. Tak mu dávám víc šťávy a je klid. Ale s lepším chlazením by se určitě choval líp. :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Chtěl bych koupit 1700+ DUT3C nebo DLT3C, OC bych si představoval něco kolem 2100-2300MHz a budu mít chladič AC Slim Silent Pro TC. Mám vzít DL nebo DU? Uchladím DL v pohodě? Dík za radu.
DU ti nemusi dat 2100-2300 MHz (zavisi od kusu), a DL pecie jak das. Ja osobne by som sa bal dat na DL cisto hlinikovy chladic.
Ja som behal s Titanom D5TB (cisty hlinik) na 2300Mhz a pohoda :)Citace:
Původně odeslal Toxic
(ked neberiem do uvahy otvorenu case, vymontovany zdroj a otvorene okno :)
Spominal som JA OSOBNE. :DCitace:
Původně odeslal Vorlon
Inac aj ja poznam par takychto extremistov (nic v zlom).
ja flashnu MoBo a prej tam pak frčej THB ;D
koupim DLT3C a bude - dnes sem koupil wb a včera čerpadlo ;D
a co to ma byt za seriu apod.??
jeden boreček mi nabídl DLT3C XPMW - prej je super
fakt se v tomto moc neorientuju
Tak ako vravis. Este by som odporucal aj SPMW, aj to je jeden stych lepsich kusov.Citace:
Původně odeslal joXerus
AXDA1700DLT3C
JIUHB0308SPMW
Není čistě hliníkový, má měděnou destičku přicínovanou pod hliníkový pasiv. BTW je doporučovaný pro XP do 3000+. http://www.bostar.cz/Super%20Silent.htmCitace:
Původně odeslal Toxic
OK, dik za upozornenie.Citace:
Původně odeslal rned
Neviem preco potom nedaju do nazvu copper. Ved v modeli pred tymto modelom to tak maju. Tym padom ten DL uchladis, ale velky overclock (nad 2.2G) neurobis (zavisi aj od kusu cpu).
No tak jsem taky zkousel vcera DLT3C - pravda jede na defaultu 1.5V i na 2Ghz ale topi hrozne. Jeste jsem ho vytahl na 2100 ale uz musi mit 1.65V aby byl primestable - pak mi to pece 63.5 stupne v torture testu. A to je teda poradny rozdil oproti DUT3C. Ten stary co jsem mel byl downgrade z XP2800+ a jel bez navysovani jen na 1800Mhz a s 1.7V i na 2GHz - 2100 ale nedal vubec (na 1.7V vic jsem nechtel davat) - ani post. Ale na tech 1.7V a 2GHz mel v klidu nakych 36 stupnu coz je sakra rozdil oproti cca 54 stupnum DLTC taky na 2Ghz a defaultnich 1.5V.
No nakonec si asi stejne necham toho DLT3C a zkusim se dostat aspon na 2200 at ta teplota ma aspon nejake opodstatneni v narustu o 200Mhz :-)
tak se cim dal vic utvrzuju v tom ze si asi necham svoje acko.
zajimalo by me jaky by byly teploty pri defaultnim voltazi a defaultnim taktu A0 vs DU. vs DL (nejde mi primo o stupne, ale o rozdily) ???
Ja som sa tiež chytal za hlavu, že som kúpil B0 DUT3C a pár dní nato vyšlo toto DLT3C... Ale teraz mi to až tak nevadí, hlavne, že nemám také problémy s chladením...Citace:
Původně odeslal Braindead
Pozerám, že teploty Lka sú aj o 5-10 stupňov vyššie ako Učka pri rovnakom takte...
No jo jenze jestli je tak jako u me ze kdyz nastavim 1.7v a pri PRIME95+BurnK7 klesne napeti na 1.63v! Tak se nedivim ze pri 1.7v je to nestabily po urcitym zatizeni a teplte.... Mam v podstate stejnej problem..... Mam ted to v podpisu... a v biosu 1.725 a taky to dava spis tech 1.68-1.69 bez zatrezeCitace:
Původně odeslal Massaro