Kua to je čo??? Ten príspevok som chcel len editovat a nie vytvorit další. :|
Printable View
Kua to je čo??? Ten príspevok som chcel len editovat a nie vytvorit další. :|
NO hej a coked si nejaky bohaty magor kupi tuto kartu a nahodi si tam stare dobre overene ovladace pretoze ich ma testnute a bezia mu dobre ?? Tak to vidim na BURN GF FX !!Citace:
Původně odeslal viki_
To ma nVidia zato ze xce vykonovo predbehnut ATI a to aj za cenu brutalneho nataktovania karty co sa niekedy asi nevyplaca co ??
ATI RULEEZZZ
To by mi moc nevadilo kdyby mi umrela po 3 mesicich a uz se nevyrabela (5800ultra) a museli by mi bud vratit prachy nebo zacalovat FX2... ;DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
Ale stejne FX FUJ! :idea:
Kdyz uz mam zapnutej nejakj sporic, tak vetsinou takhle brutalni (Silex 3D, Sachs Marine Aquarium atd), takze pri rendrovani sporice se mi grafika i CPU moc neflakaj, a treba 10minut Silexu mi zahreje CPU i grafiku vic, nez 3DMark2001 5xdokola... ;D ;DCitace:
Původně odeslal viki_
To by u mne FX na spatnejch driverech opravdu dlouho nevydrzela... ;D
Ale uznavam, ze i Ati i ostatni znacky grafik mely vetsinou ze zacatku nejake problemy, ikdyz ne tak horouci... ;D ;D
;D Date si někdo obloženy chlebicek s trochou roztekleho křemikoveho GPU :idea: Zajimalo by me jak vypada totalne vysmahnuta grafarna :-o
No ja k tomu nemel moc daleko na mim bejvalim kompu (budis mu smeťák lehkej, amen) tak trochu vypadala moje RIVA TNT 2 nez ji proslo 220V :-), ale ten pohled no jedna radost a nejlepsi byly pameti kdyz bouchaly. Babca rikala ze to byly rany jak z ,, kulometu ". :-)
V3S: Mohol by si to vyskusat aj na FX 5800, ci aj vtedy sa vypne ventilator ;D :lol:
No to by jsi mi ji mohl koupit klidne bych do ni 220V (230V) narval. Ale musi to byt krasne, kdyz se ti ta FX 5800 roztece v rukou........