Re: Jakou GPS navigaci do Auta?
Je to možné, když jsem tam jel o Vánocích, jel jsem samořejmě ještě po té boční cestě a tuhle jsem viděl vedle...
Citace:
Původně odeslal
Alf
Já mám jenom jednu poznámku k bezmeznému nadšení z TomToma v tomto threadu:
Netvrdím, že je špatný, ale podle mých zkušeností z posledních let, TomTom zaostává v oblasti aktualizace map za ostatními (TeleAtlas, Navteq, regionální vydavatelé) v průměru o ca 4-8 měsíců (odhad - nepitvat). Takže pokud chcete mít aktuální mapy, TomTom momentálně není ta nejlepší cesta...
Vzhledem k postaveni TomTomu jakozto majitele TeleAtlasu uprimne pochybuji o tom, ze by vedome uprednostnovali konkurencni znacky, kterym TeleAtlas dodava mapy tim, ze sami ve svych navigacich budou pouzivat v ramci aktualizaci starsi podklady. Tomu se mi tak nejak nechce verit.
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
Vzhledem k postaveni TomTomu jakozto majitele TeleAtlasu uprimne pochybuji o tom, ze by vedome uprednostnovali konkurencni znacky, kterym TeleAtlas dodava mapy tim, ze sami ve svych navigacich budou pouzivat v ramci aktualizaci starsi podklady. Tomu se mi tak nejak nechce verit.
Věř si čemu chceš, ale provnej si např. sever Vídně (S1 a A5) v posledních verzích map TomTom (840.2561) a Tele Atlas pro iGO (2009.2).
Muzu se zeptat o kterou konkretni navigaci s mapami "Tele Atlas pro iGO (2009.2)" se jedna?
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
Muzu se zeptat o kterou konkretni navigaci s mapami "Tele Atlas pro iGO (2009.2)" se jedna?
Není podstatné, jaká je to navigace. Podstatné je, že nejnovější mapy TeleAtlasu (2009.2.091026) jsou aktuálnější, než mapy TomTom.