Kua Maule....nemozes nahodit aj nejake ine vysledky ako dajaky s.ku.rve.ný.ý 3Dmark :evil: :evil: :evil: (sorac za nadavky :-( )
Printable View
Kua Maule....nemozes nahodit aj nejake ine vysledky ako dajaky s.ku.rve.ný.ý 3Dmark :evil: :evil: :evil: (sorac za nadavky :-( )
Jezis co???On dal na 5ns 580??.Ja myslel ze preklep :evil: Je to normalni??Sorry,ja si furt szteuju,ale ja mam 4ns a dam jen 540 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal joXerus
Moc se omlouvám, ale moje inteligence stačí právě tak maximálně na spuštění 3DMarku ... jiné benchmarky neumím... :?Citace:
Původně odeslal Semik
Kdysi jsem ještě uměl Quake III timedemo, ale to už nemám... :-(
No, jsou to DDR 200 MHz (přesně 5ns) přetočený na DDR 290 MHz - asi velká rezerva při výrobě...Citace:
Původně odeslal SPYKER
Btw, DIMMy Winbond BH-6 přece taky dávaly lepší výsledky než BH-5, nebo ne?
Ale ty Samsung 4ns by měly jet v pohodě 2x250MHz a ještě by tam měla být aspoň 10-20% rezerva... :?
Fakt my je luta ak som ta urazil, ale testovat v UT2003 snad vies nie ???
Tam na to mas aj samotny exe subor...atd
No,to oni 2x 250mhz jedou,ale 20% rezerva tam neni.......Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Bohuzial neviem ... ale necham sa poucit.Citace:
Původně odeslal Semik
A neboj sa, neurazil si ma - fakt som lama... :wink:
Citace:
No,ja si to vysvetluju tim,ze mam brutlne dobry casovani tech pameti,asi to tak neni,ale aspon me to uklidnuje ;D
Lidi omluvam se za ten bordel,ale nejak se mi to sere :evil:
Jo, je to tu nějaký divný... ???Citace:
Původně odeslal SPYKER
Citace:
Původně odeslal SPYKER
...bud v klidu.. -5ns paměti (Samsung,či jiné), bez chyb na 580MHz skutečně s největší pravděpodobností neběžej .. ..ono je bežet a "běžet"...víme :wink:
lama lama :-) ale má alespon na čem testovat :?
u q3 dáš konzolu - takovy to uplně vlelo ";" a napišeš "timedemo 1" nebo tak něco a pak dáš demo a ono ti to řekne
Přesněji:Citace:
Původně odeslal joXerus
~
timedemo 1
demo demo001.dm3
pak to hodí výsledek... :wink:
mnojono...
možná hodím inzerát že koupím r8500 / gf3 nebo tak a jestli nic tak koupim toto...v bohemce ji maj za 3205 a to je v poho - a je to 128 :wink: dobrá cena ne?
JJ,asi bych ji koupil,ja si myslim,ze to zas tak spatna karta neni a na dnesni hry + 8-12mesicu stacit bude........Citace:
Původně odeslal joXerus
njn ale radši bych nějakyho staršího radeona, kterej je o litr levnější
Ten nature v 3dmarku2001 se mi zda nejak divne pomalej. Na netkatly GF3Ti500 a default procaku mam 55fps. Vypada to ze tahle karta moc na DX8 nebude, ale k cemu pak teda bude ???Citace:
Jsi si jist ze mas 5ns? My jsme meli v testu 4ns a běželi jsme taky na 580 (2x290) MHz..Citace:
viz. http://www.radeon.borec.cz/view.php?...nku=2003041401
Jo a pokud by nekoho zajimalo srovnani s Ti4200 a Ti200, tak jsme dopsali par vysledku:
http://www.radeon.borec.cz/view.php?...nku=2003041901
Ja osobne som v rozpakoch. Ta karta nie je zla ale pri novych hrach nestiha. TOCA Race driver musi byt riadne osekany aby to bolo hratelne, Postal 2 treba prepnut do 16-bit farieb inak je to pri vacsej prestrelke sekana (ta hra vyuziva UNREAL WARFARE Engine). Jedine Red Faction II je akurat na hrane plynulosti ...
2joXerus: Tuhle grafiku nekupuj. Teď jsem ju viděl v akci - koupená v TSBohemia (Inno3D). Je to shit jak sviňa. Můj Radek je lepší. Jak je vidno i z těch testů v 3DMarku2k1, tak ta karta není na DX8 žádnej borec. A současné nové hry jsou právě DX8! Takže podle mě je daleko lepší nějakej Radeon 8500/9100/9000Pro. Ten R9100 je navíc stejně drahej (levnej). Nenech se zlákat vyšším skóre v 3DMarku2003!!
zase to neni tak jednoduchy s tim demem :wink:Citace:
Původně odeslal Vykuk
tohle facha jen s cerstve nainstalovanou a neupgradovanou verzi. S dalsima upgradama se ty dema menej takze se to musi zadavat takto:
~
timedemo 1
najet do DEMOS a nejaky si vybrat rucne pac tam nemusi bejt dycky to demo001, navic se tam daj pridat i jiny vice narocnejsi
Najlepsie opisane ako testovat v UT2003ke je to tu :Citace:
http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....AI=2075&CHID=6
hele nevíš jestli někdo nechce z olomouce či okolí prodávat 8500/9100/9000Pro/GF3 ?? třeba nějakej kámoš?? že by bylo osobni předání - nechce se mi čekat na poštu atp.Citace:
Původně odeslal Anduril