A prave o to mi ide :?Citace:
Původně odeslal Walker77
Printable View
A prave o to mi ide :?Citace:
Původně odeslal Walker77
k cemu termoregulaci dyz to ma vyvedeny do predni zaslepky hezky na potak ze? :wink:
K tomu, aby nenastala situacia:Citace:
Původně odeslal DeeKay
a) manik si povie -> je to hlucne, stisim (a proc zhori)
OR
b) manik si povie -> mno, radsej to necham na maxime, aby sa procesoru nic nestalo
Nemam dobry pocit z toho, ked poskladam PC a je hlucne ;D
z jedneho kusa?Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
neverim...
si myslim, ze rebra na nom su tiez pajkovane, alebo zvarane
na fotke z boku, co je tu:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17421
vidno, ze su dole zahnute, tak isto ako na V7/V11
manik? co ja?Citace:
Původně odeslal PiT
kdyz to moc stisis a proc se prehreje tak se driv kousne a ne ze hnedko shori...Citace:
Původně odeslal PiT
a treba ten coolermaster ma nejnizsi otacky 2000, uz vidim jak ti pri 2k otacek s celomedenym pasivem hori proc
:lol:
Citace:
Původně odeslal PiT
Sa zdrzim komentarov ked konecne ukazes realne testy s poradmou frekvenciou :wink:
Prehnana ochrana len skodi........................
no v tom pripade "manikovi" nepatri do ruky takhle vykonnej stroj ale 386ka, tam nema co zkazit... btw termoregolace totiz ve vetsine pripadu stejne pojede na velkej vykon, leda ze by zapnul treba Vcool.Citace:
Původně odeslal PiT
4PiT- by som tiez povedal, ze by si tomu chlapikovy nemal montovat dake termoregulacie :wink:
Ked si bol vnutri som sa snim rozpraval a moc tomu nerozunie..... ho nejakym regulatorom zbytocne ohrozujes.....(to je fakt riziko....)
Mu staci jednoduchý, ale vykonný chladic.
Semiku, termoregulace se reguluje sama, s tim nemusi nic delat, jen je to proste neprilis ucinne, pokud si to clovek nevyrobi podle svyho ;)Citace:
Původně odeslal Semik
Som podla toho Halenovho obrazku myslel, ze to je klasika...kolko otacok sce, tolko mas :oops:
Ak sa reguluje sam je to pohoda..... ale predsa, aby sa mi zapinali nahle max otacky V7+ pri trochu vysokej teplote sa asi zastrelim ;D
Barton 2500+ nestoji 10k Kc.Nova 3000+ stoji 13k vc dph,sla dolu asi o 7k :eek:Citace:
Původně odeslal PiT
nj jenze Kc != SkCitace:
Původně odeslal SPYKER
Myslim ze semu vyplati sem pro nej zajet ;D A stejne,kurz neni,kdyz u nas sooji +-5k,tak tam bude stat maxy,maximalne 7500......Citace:
Původně odeslal DeeKay
Uvedom si, ze ten PC nemam u seba doma ale unho.Citace:
Původně odeslal Semik
Ja nemam cas. On nema cas.
Zdroj (enermax) je na reklamacii.
Poriadny chladic u nas nezozeniem...
To sa potom "trosku" predlzuje.
V hrach je to, co som zatial postrehol UPLNE rovnako vykonne ako XP na rovnakej frekvencii/zbernici. +- jednotky percent.
Odkedy ???Citace:
Původně odeslal Semik
SPYKER:
Mno, stal cca 8.5K Sk( s DPH), co je cca 6.35K Kc...
A vcera som cital to zlacnovanie... Skoro ma trafilo... :|
V CC uz ho maji za 4895,- s dani. Cena uz odpovida vykonu a jestli pujde 22.4 vsechno jestu dolu ...... ;D
No ale najhorsie je prave o ze ked ti to prave nevyhovuje (napr. ten hluk) tak to nevies ovplivnit nijak pretoza ta regulacia pracuje stale kdezto z manualnou regulaciaou sa to da pekne. Pozris si teploty pri LOAD a pri IDLE a zariadis sa podla toho. A teraz pride leto tak vam teploty pojdu trosku hore a ftedy by som termoregulaciu na V7+ fakt nexcel mat pretoze uz to vidim jak po par minutach by mi to slo na plne gule a ja ohluchnut nexcem, Uz teraz mam dost zo strednych otacok na V7+.Citace:
Původně odeslal DeeKay
2 cox:
v lete dáš frekvenciu procáku o 100MHz nižšie a termoregulácia funguje v poriadku ďalej (pri burnk7 vetrák naplno, pri bežnej práci na voľnobeh)
2 PiT: Neviem aký máš vzťah k majiteľovi toho kompu a ani ma to nezaujíma, ale nadobudol som taký dojem, že chceš urobiť niečo v štýle: "Tu máš beznín a sirky, ale neublíž si!"
Taký čo sa tomu nerozumie ani zamak, tomu sa ani s OC o 1GHz nezavďačíš... :?
Ja by som sa skôr zameral na stíšenie na základnej frekvencii. Nemám ani šajn, aké má požiadavky na hluk, čo pre niekoho to môže byť normálne, to pre niekoho už bude hluk nehorázny...
Ale medenný pasív a nejaký pomaloobežný (spomalený) 8/9.2 cm vetroň, prípadne aj s redukciou na ten pasív by to uchladil v pohode pri prijateľnej teplote...
PS: Pôvodne som to chcel nechať tak, ale nedá mi... Ešte som kvôli spáleniu nereklamoval ani jeden procesor, ale pochybujem, že keby si prišiel so spáleným/očadeným Intelom (a nech mi nikto nehovorí, že to nejde), tak to bude "no problemo"...
Tak mi ukaz spaleny/ocadeny intel...Citace:
Původně odeslal LtK
Rainbow skusal celera coppermine bez chladica a nic sa mu nestalo.
Na TomsHW to skusali aj s inymi CPU...
A v Intel sekcii (alebo este na starom fore) bol niekto, kto to mal osmahnute a normalne mu to vymenili.
wuuduuovi shorel tulen ;DCitace:
Původně odeslal PiT
A vymenili mu ho. Alebo nie ???
Vymenili by... keby som tyzden predtym nesundal z neho ten plech... :lol:
tys napsal "Tak mi ukaz spaleny/ocadeny intel... "Citace:
Původně odeslal PiT
tak teda ukazuju na ten wuuduuuv ;D