asi mas dobrej kousek :-))) taky bych chtel valit na 320 :-)Citace:
Původně odeslal flash
Printable View
asi mas dobrej kousek :-))) taky bych chtel valit na 320 :-)Citace:
Původně odeslal flash
Holt tie grafiky su podvyzivovane, aby sa nedali dobre taktovat a aby sme si kupovali stale lepsie a lepsie kusky.
no jako HC chlazeni je to oka ale jinak je to hnusny a zbytecny jinak klidne dej ty vetraky dopryc protoze to co na tom mas tak to uchladi v pohode pasivne, ja mam taky pekn modifikovane chlazeni na r8500le ale jeste sem to nenafotil. ale predem rikam ze to neni nic podobneho
jak už rikal Arteee musim tam dát podpěru.holt pujde do pravýho horního rohu,ale musim ještě nějak vychytat to,aby se mi to nahodou nehnulo a a ja neměl po AGPčku...ted akorat resim problem s Air tunelem(CPU) jelikož diky těm pasivům co mám ze zadu tam mám poměrně málo mista.Ale ja si už nejak poradím
Časem určitě ano,ale bohužel zatím není čas.Citace:
Původně odeslal Voky
Jak se říká nic není nemožné....Ale voltáž samozřejmě taky příjde na řadu.Citace:
Původně odeslal Warlord
tfuj, to je bazmekt. S tim bych se chtel tahat na lan party :o
Vždyť je to nadhera!!!Jestli se ti to nelibí tak to je tvůj problém,ale ten overclock za to určitě bude stát.
Len aby si stou Black Manli nebol prekvapeny. Podla skusenosti vacsiny co tu postuju, tak nepomaha ani masivne chladenie (ci aktivne alebo pasivne). Treba spravit modifikaciu na napatia (gpu a pamate) a vdety je to o inom. Co mam ja v popise, to bez zmeny napatia neprekrocim, ani ked som tam mal pasivy a ofukoval som ich (odskusane) a jadro sa mi neprehrieva a ani tak nejde vyssie.
Samozřejmě, tohle jsme projektovali právě na Vmod, to co tam bylo originál, tak zvednutí napětí byť jen o 0,1V by neuchladilo, ale teď je to připravený na zvednutí určitě tak o 1V ;D
no já se ještě bez toho masivniho chalezení dostal na to co mám v podpise já.Tedy na 294/254Citace:
Původně odeslal Toxic
Vmod rulezCitace:
Původně odeslal Arteee
Tak aj ja by som uvazoval o nejakom tom Vmode na R8500 ! Nemate niekdo podribny popis ako to spravit. Lebo na kartu sa uz chysta vodnik a na pamete uz mam pekne pasivy take 2cm vysoke take cool !!
Stačí najít švába, kterej obstarává napájení, stahnout si k nemu datasheet a pak je to jen záležitost pájení odporůCitace:
Původně odeslal cox
VELKA praca niekedy vyjde naprazno...
Nakoniec zistis, ze sice mas kartu asi 5x tazsiu, obsadene vsetky PCI pozicie a OC aj tak takmer zjaden aby to stalo za tu snahu.
Ja uz som sa tak zopar krat nachytal... a co ma to stalo prachov, kupovat peltiery a spol... ozaj, peltiera by som tam dal., ten by chladil aj GPU aj DDR... skusim nad tym doma pouvazovat, ale smola je, ze ja mam vsetky PCI okrem prveho a este niektoreho plne...
AGP
PCI free
Live!
ATA133 RAID
TVTuner
modem
PCI free (kedze mam na doske LAN 10/100/1000 ostala po sietovke len dira...
nekaz nam radost, vsichni tu doufame ze nam V mod pomuze k lespim vysledkum :-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Mrkni se na fotky mojí modifikace Velocity v 3Dfx, může to vypadat podobně... pouzdro nejspíš ISOWATT-5 nebo TO 220 nebo nevím :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
je fakt, že ke mně by se to nevešlo, mám taky jedno volný PCI a to zachvilku zaplním. :?
Vmod pro ATI 8500:Citace:
Původně odeslal cox
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...rclocking.html
http://www.overclockers.com/tips1010/
Dik, konecne neco uzitecneho :!: ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal LookAS
^^ asi to funguje i na r9100 že??
pokud ma stejnej design, tak jo, pokud nema (jako treba moje, ta ma uplne jinej design) taxi musis najit ty cipy a tech. specifikace o nich sam, coz je pro ma u my karty nad moje sily :?Citace:
Původně odeslal joXerus
to naštve....
jinak jestli tam ten boreček nedá vmod tak to kilovy monstrum je zcela na nic
stejně si myslim že až si konečně koupim novou GK a dam na ni waterblock tak to bude lepší ;D
Taky si myslím, takovýhle pasivy jsou na nic, ten velkej má málo žeber, ten se na chlazení grafárny fakt nehodí. Ještě na nějaký tranzistory, to jo, ale na tohle... podle mně to akorát bude bránit přenosu tepla.
no, ale tech 320MHz ma na R8500 a ta ma zakladni takt 275 mezitimco R9100 ma 250, takze nic uchvatnyho ;DCitace:
Původně odeslal Warlord