kromě vyšší spotřeby v idle (viz co psal no-x), nevím o problémech s teplotou/spotřebou nic. tohle je retail balení sapphire: http://cdr.cz/a/26959/6
Printable View
kromě vyšší spotřeby v idle (viz co psal no-x), nevím o problémech s teplotou/spotřebou nic. tohle je retail balení sapphire: http://cdr.cz/a/26959/6
OK, dakujem za odpoved, vyzera to, ze by som ju moholv piatok mat a cez vikend budem instalovat. Dam pripadne vediet dojmy.
Neveril som tomu kym som ju nemal v rukach ale fakt som ju zohnal. Karta je subjektivne velmi dobra kupa.
Pouzil som ju v tejto zostave so starsim 350 W zdrojom a zatial nebol ziadny problem (zhehnute vseobecne rozne testy 3dmark03,05,06,vantage, pcmark vantage, furmark, ... ale ziadne dlhodobe testovanie). Zahrali sme si tak 2 hodky plynuleho Crysis (1280x1024 (na PC je zatial stary CRT 17"), ultra high, dx10 (win7 32-bit rc)).
Hlucnost je prijatelna aj pri zatazeni.
Jo, pokud máš CRT můžeš mi vysvětlit důvod pro 1280x1024? To je poměr 5:4. CRT maj poměr 4:3, ala dvojnásobek 640x480 čili hraj v 1280x960. U kolika lidí už jsem na CRT viděl 1280x1024 a vždy mi z toho vstávaj vlasy na halvě. Teď tam máš chybnou geometrii, vše je šišatý, kruh neni úplně kulatej, atd.
Ked som v desktope tak mam nastavene 1024x768.
V Crysis som dal 1280x1024 len na test, lebo to bolo najvyssie rozlisenie co islo nastavit a chcel som to co najviac zatazit.
Do toho PC inak finalne pojde 22" LCD (1680x1050) ale ten som pri instalacii systemu nemal tak som pripojil co bolo po ruke.
OK?
Pokud to CRT má aspoň 20 palců výměnou za 22 LCD pokud to nebude aspoň PVA nebo IPS, budeš tvrdě zklamán.
Pohodicka, sice sme dost odbocili ale ked uz tak vysvetlim zamer aby bolo jasno. Je to skutocne 17" CRT (flat), podla mna ma celkom kvalitny monitor (HP p700). Je ale iba docasne pozicany kym si synovec nekupi novy monitor.
Poziadavky na zobrazovadlo su pestre, takze to bude kompromis typu 22" sirokouhly, predpokladam TN panel, TV tuner. Celkovo ide o lacne PC, CRT kupovat nebudeme, drahsie LCD tiez nie, ako vravim, bude to kompromis.