Myslíš ten rack kterej už jsem zrušil? ;D Celkem nebyl problém to odvrtat. Stejně tam žádnej disk nemám ani mít nebudu :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
Myslíš ten rack kterej už jsem zrušil? ;D Celkem nebyl problém to odvrtat. Stejně tam žádnej disk nemám ani mít nebudu :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
taky sem ho sundal ;D
no ja tam zrovinka mam disk ;)
tak ho taky zrus... i s tim diskem :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
A proč ho tam máš? Já mám jeden disk a ZIP a na to jeden rack stačí, i na další disk co mám v úmzslu kupovat, a ty máš jen dva disky, tak je dej do toho jednoho racku ne ať je víc místa :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
2Marty: vymyslene to mas dobre, tak neviem, co to tu vsetci (cest vynimkam) kritizuju :roll:
zaujimalo by ma, co si to pouzil za cerpadlo ??? vyzera ako klasicke ponorne z akvaria...
neprehrieva sa ti, ked nie je vo vode? ???
No prave ze to nema dobre vymyslene. A treba ja to kritizuju abych ho prinutil najit lepsi reseni, ne proto ze me to bavi. S temi rozmery radiatoru, at ho pripevni jak chce, tak tvarove nebude ladit s peknym Chieftecem (proste jak pest na oko)...Kdyby nasel misto nekde v tom Chieftekovi, klidne za cenu ze by nekde neco odstranil/vyrizl...od toho ten casemoding prece je, ne? ;) A my ostatni, abychom poradili jak nejlepe, pripadne zrazovali od nedomyslenych navrhu...