Re: šikovný batoh na foťák
ja som sa hodne dlho rozmyslal na r103, kedze som hladal nejaky lowprofile batoh na bike a lyze, nakoniec som kupil racej flipside...
prevedenie tej katy je pecka, ostatne ako vsetky tasky tejto znacky. nepacilo sa mi vsak ze ten vnutorny priestor nie je az taky velky ako sa zda, hlavne teda vdaka tomu lowprofile prevedeniu, takisto som videl ako negativum ze okrem stredovej casti kam sa dava fotak su tie ostatne "priehradky" zaoblene do kruhu, to vylucuje moznost dat tam nejake dlhsie sklo, aj blesk tam treba davat nie vzpriameny ale uz zohnuty ...
a tiez mi vadilo ze nemal bedrovy pas, flipside ma sice taky provizorny ale vzdy lepsie ako nic :)
je vsak mozne ze r104 vdaka tomu ze je vacsia uz tymito niektorymi neduhmi netrpi, tu som uz v Prolaike nazivo neskusal kedze ju tam asi ani nemaju :)
Tak asi, myslím, že těm Katám není moc co vytknout a obecně jsou to nejlepší batohy, víceméně jde jen o typ a velikost. Viděl jsem R103 a myslím, že mu majitel nevytýká kromě mála kapes na maličkosti (což není případ R104) vůbec nic :) (ani já bych mimo rozměru a barvy asi neměl co). Doporučil bych ti naživo si vyzkoušet, jestli se tam D700 s gripem vejde, nebo ne - podle rozměrů od výrobce zjevně ne, ale to často tak úplně nehraje (můj Crumpler měl tuším uvedenou vnitřní výšku 13 cm, přitom tělo mám vysoké cca 17 cm a vejde se tam jako nic).
Ad ten bederní pás - to je třeba taky zkusit, můj batoh ho nemá (dá se dokoupit) a ani se nehne, což je přesně kombinace vlastností, kterou jsem chtěl.
2 Příloh-a(y)
Kata 3N1-20 je doma. Vsechno se tam vleze presne jak jsem si predstavoval. I BG si muzu dokoupit a vleze se mi tam ;)
Par fotek z mobilu...