hmm tak to jsou pekny smejdi i kdyz pokud to maj ve smlouve tak proc ne.
Printable View
potvrzuji, takovou smlouvu lze ukoncit dost tezko, pokud se provider odmita domluvit na vypovedi dohodou. to by byl sam proti sobe, kdyby ti penize za 3 mesice(vypovedni lhuty) nechal. jednou to maji ve smlouve, tak nepocitam, ze by rozdavali vsemi smery, zvlaste pak, kdyz pri takoveto popisovane "kvalite" sluzeb, se asi koupat v penezich dvakrat nebudou.
můžeš jim třeba sdělit, že očekáváš v rámci vstřícného přístupu a vzhledem k popisovaným, ale především dlouhodobě neřešeným problémům ze strany providera, že ti tenntokrát vyjdou vstříc a domluvíte se na výpovědi dohodou. že pokud by tě chtěli naštvat, tak ty tři měsíce strávíš psaním referencí o této "takyfirmě" na diskusní fóra, kde "popíšeš kvalitu služeb". samozřejmě maximálně v tomto tónu, aby to nevzali jako nějaké vydírání. no ale co jsem tu četl, tak to budou asi takoví šmejdi, že ani na toto nepřistoupí a bude jim to jedno.
můžeš jim dát třeba odkaz na toto fóruma a sdělit, že zde případně uvedeš jejich jméno.(nikde jsem to tu nenašel, o jakou firmu se jedná, ale jistě by to zajímalo, nejen mne)