-
tak sem to tam hodil... nataktil sem na 300/300 a kdyz sem to vofukoval vetrakem tak to jelo v pohode (pasivy tam nemam) bez vetraku je tam 1 az 3 maly modry ctverecky v 3d marku 2001
Vykom v podstate stejnej jako orig harcules....vono na mim procu se to tezko nejak zvlast projevi....
ALe je to peknej SRAC! pac nevim kde se stala chyba,ale ted mi vsechno jede v 60 Hz st delam co delam,ani P strip s tim nic neudela...
Zajimavy,ze zezacatku to jelo v pohodea pak po nejakym resetu to zaclo delat tohle....
Vratil sem tam starej bios preinstaloval Catalysty a... a nic ! furt stejny... napr pres ikonu Ati na hlavni nabidce mam videt jen rozliseni co mi pujdou a je tam i 2048.... me de max 1280 :) Co sakra s tim ???
-
Funguje ti DDC (plug&play) na monitore? Na Iiyame mi to nefunguje. Na ADI mi to raz zblblo - myslel som, ze som to niecim odpalil - ale po vypnuti a zapnuti monitora to zasa chodi.
-
Tak to bylo opravdu tim,to me vazne nenapadlo... Dobry je,ze to resim pul dne a pritom stacilo napsat a pockat 10 min :) fakt dik