Re: Kvalitní case jako základ
Citace:
Původně odeslal
l_iNu$
Pokud ještě někoho zajímá jak je to s k24, tak se podělím, risknul jsem to a minulý týden jsem tam objednal právě Anteca solo a DFI desku (jedinej shop u nás kde tenhle typ mají), dnes bez problémů dodáno. (bohužel teď už tam to solo mají za 3K :?:)
Já tu odvahu neměl, abych to zkusil...máš ji alespoň za ten pěknej peníz?
Vypadá to, že tyhle lepší ceny týkajících se SOLA, byli ještě staré skladové zásoby u distributorů, teď s novou zásilkou se ceny již vyrovnali.
Jinak ja už mám objednaný Antec 6580, prostě sem si nemohl pomoct, přijde mi to jako výborná case za parádní peníze a v leč čemc si nezadá se Solem, vnitřnosti přijdou vycpat buď Audiotecem, nebo materiálem od Vestinu, to se ještě uvidí...jinak domluvil jsem se s Alfou jestli by skříň dokázali sehnat a hned na to byla v ceníku :) takový přístup se mi líbí :)
Nesmím a nechci zapomenout poděkovat všem lidem, kteří mi pomáhali s výběrem case, především userovi Aigor a Darth Maul, sice jsem si SOLO nevybral, ale nebýt SOLA, tak bych asi ani na 6580 nepřišel, pokusím se ohodnotit K+, ale obávám se že jelikož jsem pořád na nule, tak to asi nebude moc platné, proto alespoň to morální děkuji :)
Citace:
Původně odeslal
Kollda
Já tu odvahu neměl, abych to zkusil...máš ji alespoň za ten pěknej peníz?
Jo ještě jo, kdo zaváhá nemá :(
Citace:
Původně odeslal
l_iNu$
Jo ještě jo, kdo zaváhá nemá :(
Pěkný kup, blahopřeji...tohle přísloví lze vyjádřit i mnohem peprněji...ale nemrzí mě to, mohlo to taky dopapadnout zcela opačně...
Solo mi dneska dorazilo a první dojmy jsou takové, že pánové z antecu tu kysnu taky mohli udělat alespoň o centimetr či dva větší na výšku a hloubka by se taky mohla trochu zvětšit. Když jsem tam rval noctuu na gigabyte ds3l, tak jsem myslel že pojdu.