Re: Nejrychlejší flashka?
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Nějak padly ceny, ten 8GB Kingston je za litr!
Možná tak ten Kingstone - před měsícem a něco jsem kamarádovi u CZC kupoval OCZ Rally2 16GB za 911,- a teď ji mají za 1.350,- :rolleyes:
dolar sel nahoru, nj....
ja mam voyager normalni modrej a z nej souvisle zasadne 29-30MB, zapis nizsi, nevim presne, musim zapisovat metodou windowsiho ctrl+c ctrl+v, protoze zapis v totalcmd se proste nema rad s voyagerema (alespon myma dvema, 2GB a 8GB modry)
pozor na to kdo potrebuje rychlejsi praci s malymi soubory (v radu do nekolika kB), tam se rychlost 30MB/s klidne propadne na 30kB/s....prave kvuli tomu jsem flasku nekolikrat menil, takze neni rychlost jako rychlost...
Citace:
Původně odeslal
Ssnake
pozor na to kdo potrebuje rychlejsi praci s malymi soubory (v radu do nekolika kB), tam se rychlost 30MB/s klidne propadne na 30kB/s....prave kvuli tomu jsem flasku nekolikrat menil, takze neni rychlost jako rychlost...
Ten OCZ Rally2 dopadl v nějakém testu jako flashka s nejlepším poměrem cena/výkon a i kopírování hromady malých souborů s přijatelnou rychlostí nebyl problém :-)
Citace:
Původně odeslal
meteor
Ten OCZ Rally2 dopadl v nějakém testu jako flashka s nejlepším poměrem cena/výkon a i kopírování hromady malých souborů s přijatelnou rychlostí nebyl problém :-)
nerikam ze primo tenhle, ale jen pozor na to co kdo potrebuje, ja mam ted zapis kolem 6MB/s velkych souboru, ale v ramci malych (ktere potrebuju) jsem rychlejsi (podobnu cenove) proste nenasel
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Nějak padly ceny, ten 8GB Kingston je za litr!
Mozno je to kvoli uvedeniu novsej verzie HyperX2, ktora sa vyraba az do velkosti 32GB. Bohuzial je o nieco pomalsia ako povodna HyperX (HyperX = 30MB/20MB, HyperX2 = 25MB/16MB).
1 Příloh-a(y)
dost dobra!
ja mam ted adata s701 4GB :
http://www.cdrhard.cz/recenze/pameti...ee/atto_01.gif
ale 8GB verze je uz o hodne pomalejsi (asi jiny cip), zatim mi 4GB nastesti staci