ja ho mam zavešen pod 3,5" pozicemi, na bocích mám pasivy, které to i fixují o obložení (aby nedocházelo k vibracím) a zepředu na něj fučím 80mm sunonem na 5V...Citace:
Původně odeslal Dr.Xander
Printable View
ja ho mam zavešen pod 3,5" pozicemi, na bocích mám pasivy, které to i fixují o obložení (aby nedocházelo k vibracím) a zepředu na něj fučím 80mm sunonem na 5V...Citace:
Hele a nemas nejaky foto....???
to je pravda, ale popravde mal som doma uz asi 4 rozne baracudy IV 80GB a ani jednu som nepocul, co sa vsak neda povedat o jednej 60 GB, ktoru bolo pocut aj cez zatvorene dvere :!:Citace:
Původně odeslal Chocen
asi to zalezi od toho, ake mas stastie pri kupe :?
viz link v podpise - PC AREA , sekce tipy/tuning , Snížení hlučnodti - díl druhý. Tam je i pár řádků o HDD a fotka těch pasivů...Citace:
jj, je to i o štěstí - štve mě, že dnes vlastně v naprosté většině nemáš možnost vyzkoušet to, co kupuješ - na to přijdeš až doma...Citace:
Původně odeslal arcanus
ved kvoli tomu je tu reklamacny poriadok :idea:Citace:
Původně odeslal Chocen
a jak chceš reklamovat hdd hlučnější, než jsi si představoval ???Citace:
Původně odeslal arcanus
a preco nie? pokial mas nejakeho znameho v obchode, tak je to v pohode...Citace:
Původně odeslal Chocen
alebo im povies, ze to a to je blbe, nech ti ho vymenia... (takto som to uz raz robil a nebol problem)
staci mat stastie (o5) na predavajuceho
nj, ale kolik lidí má známého v obchodě apod. ? myslím, že většina s tím bojuje co se dá, ale mohlo by být lépe...a ony někdy ty reklamace...škoda mluvit....
úplně ideální by bylo, třeba při koupi monitoru, dojít do krámu - tam si porovnat 15 typů vedle sebe, projet si je třeba Nokia testem, a pak si vybrat...to je utopie co ? :D , ale tak bych si to fakt představoval :oops:
Jo docela dobrej sen :)))))
toho se asi nikdy nedozijem :lol:
asi tak...Citace:
ja som v decembri kupil grafiku, pustil som doma a 3Dmark2001 mi pisalo fakt blbe hodnoty (asi 5500 bodov) - velmi sa mi to nepacilo, tak som isiel do obchodu a nakecal som im, ze TV vystup je blby (a este dalsie veci) a oni mi to v pohode vymenili na mieste...
(je pravda, ze som tam bol na druhy den rano, ale aj tak...)
uz som to raz pisal, ale treba mat stastie
:)Citace:
Původně odeslal arcanus