Proboha lidi nebuďte slepý, podívejte se třeba na FX gaiwarard a na FX leadtek, to je rozdál co..-.Citace:
Původně odeslal semeno.
Printable View
Proboha lidi nebuďte slepý, podívejte se třeba na FX gaiwarard a na FX leadtek, to je rozdál co..-.Citace:
Původně odeslal semeno.
Leadtek bych rozhodne NEZATRACOVAL :!: Maji super pasivy prez celou kartu,takze by mely chladit lepe nez Gainward. Kamos ji ma a je celkem spokojen. Takze Leadtek bych rozhodne zaradil mezi znacky typu Asus a Gainward.
Hej si mě asi nepochopil...Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Já jsem leadtek nezatracoval, jen jsem upozorňoval, že je mnohem lepší než gainawrd, který ke špičce výrobců s graf.k. nepatří
To ani tak nebylo primo na tebe,ale na vsechny. ;D Jinak ty Gainwardy Golden Samply taky nejsou spatne :!: Asus je nejlepsi,ale za ty prachy? Prodavat dneska GF4ti4200 za 6500-9500Kc /podle modelu/,tak to mi prijde hodne ujete. Jen blazen by dneska koupil takovou kartu.Citace:
Původně odeslal eraser
Golden sample vychazi cenove draz nez karta od MSI!!! Copak si kdo vybere?Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
mam Leadtek a nemuzu si stezovat ... kdyz sme to testovali ,tak v 3d marku 2k1 zhruba neco kolek 11k bodiku
ja mam 12072 bodu max oc co sem toho vytah 12,5*147
No ale golden sample ma prave rychlejsi a lepe taktovatelnejsi pameti.Pokud je ale moc drahy,tak se to stejne nevyplati.Celkem zajimava GF4 je od Innovisionu GF4ti 4200 za nejakych 4200Kc :!:Citace:
Původně odeslal eraser
ja s mym Gainwardem Golden Sample mam neco okolo 13500 bodu
Ty pameti si vytah na maximum, jaky maji casovani?Citace:
Původně odeslal cervikCZ
pameti sou 3,3ns, na 640 sou jeste v pohode nehazej zadny artefakty, ale kdyz je zvednu o jen jedinej MHz tak uz zacinaj hazet chybicky
tady je link na ten muj vylsedek http://service.futuremark.com/compare?2k1=6213087
Opravdu pěkný oc a značka pamětí? Ten výsledek asi značně ovlivňuje to že máš 2,8GB já se svýma 1,8 se ti nemůžu měřit :-(Citace:
Původně odeslal cervikCZ
ramky by mely bejt Samsung, rikam mely, protoze sem jeste nesundal ty pasivy co na nich sou a tak uvadim to co je na netu a co bylo v ceniku kdyz sem tu graficku kupoval, stala me sice 6500 nekdy v rijnu ale tech penez nelituju
No jo ale je rozdil jestli ,mas 64 MB nebo 128 MB,protozete ty se dodavaji standartne pomalejsi ,takze .... :wink: ???
Pravděpodobně má 64MBCitace:
Původně odeslal ja.viper
Hold v CC jsou zmrdi, protože když jsem si od nich tu kartu objednával (minulej červen), tak tam měli napsáno že je to Golden sample verze a přišla ne GS :evil:
Ja jse m byl vzdy radeji na osobni prevzeti 8-)
On nebydlí v Ostravě ani v Praze víšCitace:
Původně odeslal ja.viper
tak to je pak problem tak bud nejaky znamy co tam bydli ,nebo jiny obchod a nebo si tam proto radeji zajet ,clovek nikdy nevi :wink:
TED si udu kupovat noveho čífa, myslíš že si pro něj mám jet nebo obědnat v cc?Citace:
Původně odeslal ja.viper
Muj Gainw. 750XP/GS 128MB (4800SE)jede v poho na max. nastavení origoš taktovacího softu-320/720- takže s Gainw. neni co řešit :wink: :D
No tak to zalezi natom jak to mas daleko ??? 8-)Citace:
Původně odeslal eraser
JO a ze se ptam ??? co to je čif nejak si to nemuzu knicemu priradit ???
čif jako chieftec, už jsem obědnal a zítra přijde jupíCitace:
Původně odeslal ja.viper
tak to jo ,nektere zkratky jsou dost drsne ;D ;D ;D
paradni test Ti 4200 vsech moznych znacek !!
http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....07214&CAI=2075
ASUS RULEZzz .........ale i Gaindward nedopadl spatne!! ma hlavne tichy chlazeni.