DC > co jsem tak četl,tak paměti co umějí CL1.5 při 166 Mhz,tak tam byly jenom nějaké corsair PC433 nebo Geil PC400 Ultra.Ale u těch geilů mám pocit že tam měli i více,v sandře to ukazovalo něco kolem 3300/3200 :wink:
Printable View
DC > co jsem tak četl,tak paměti co umějí CL1.5 při 166 Mhz,tak tam byly jenom nějaké corsair PC433 nebo Geil PC400 Ultra.Ale u těch geilů mám pocit že tam měli i více,v sandře to ukazovalo něco kolem 3300/3200 :wink:
JJ, Gabi, u nas to bude dobre mastne, ale stale lepsie nez P4-3.0 Ghz za 30000 Sk cca .... ;D.
2DC: Som zvedavy kolko z toho procaku vytrieskas, podla mna tak okolo 2300 Mhz ...
2Gabi: Keby sa mi ozves s tou mriezkou na chladice, haaaa ? :-(
Marek -> no lepsi pameti by nevadily, ale ty ceny, to bych potom vydelalval jen na kompa, a to fakt nejde...
Pepone -> 2300 by asi problem nebyl, ale zatim do toho nechci poustet 2V a vejs, precejenom je to muj vlastni procak, kterej by mel nejakou vydrzet, takze ho ted necham zahoret na tyhle frekvenci a potom ufidime :)
Tak mám tady taky nějaké výsledky XP2400, přetaktovaný na 2197MHz.
FSB něco kolem 195, musim se pak ještě mrknout.
Sandra:
CPU: 2683/2531
MMX: 12146/13456
Memory: 2668/2517
Btw: Děkuji všem co mi v Nebušicích pomohli to XP odemknout a vyzkoušet, zvláště pak DeeKayovi a Maxíkovi
Studna -> jaká voltáž?
BTW to FSBcko bych vopravdu mel popohnat, ale uz to fakt nejde :evil: :evil: :( kvuli pametem, takze je porad co zlepsovat 8-)
Pral sem do něj 1.85
tak vykon je good, ale cekal jsem lepsi OC...neco kolem 2.3-2.5GHz by vypadalo fakt cool :)
vypadalo, ale prvni serie jdou vetsinou spatne u AMDCitace:
Původně odeslal Tom
moje 1600+ - nejaka AGOGA taky sla "jen" o 300 v PR ratingu :(
tady jsem aspon hodil FSB na 166
Hm taky jsem čekal aspon 2400Mhz no ale třeba až si budu tento proc kupovat za rok :-) pudou vejš. Mimochodem jen tak se chci přeptat dá se do EPOXKy 8K3A narvat XP2400 nebo XP2600 a vyšší ?
Nz :) Az na ty vohnuty nozicky, ty byly husty :roll:Citace:
Původně odeslal Studna
2JOHN: Jasne ze ti to pude, me to v Nebu fungovalo :wink:
2DC: ani jeden z tvejch obrazku se mi nezobrazi :(
Jo pridam este jeden vysledek na defaulty (2GHz) Cpu mark99 188bodů.
mam takovy dojem ze to nebylo na default, ne? Vzdyt si ten kousek hned taktil a myslim ze to bylo pri 2150MHz(OC pres fsb), protoze...Citace:
Původně odeslal Maxik
DC napsal: orientační výsledky při 16x133 -> 2133 MHz -> 2600+
CPUmark 180...
pro porovnani se mnou(nestabilni frekvence) 1900MHz(10.5x181)
CPUmark 176....
:)
no jo hmmm tak ted nevim ???? Ted si me zmatnul? Ted nevim esli to bylo 2GHz nebo 2.2GHz ??? nebo 2150?? Byl tam trochu zmatek nooo.... kazdopadne tam bylo urcite 188 :wink:
To Maxik:
Jo bylo to přetaktovaný zhruba na těch 2150MHz, co si to zkoušel, ale zase si neměl vyladěnej bios protože si dával default.
No nožičky se naštěstí neurvali, to by mě celkem nasralo :-D
Jinak je to docela zážitek půjčit někomu nový CPU za 8000 a vidět jak ho dává rovnou na 200 FSB a 1.75V :-D :-D
Fakt...co len povedat ...snad len klobuk dole :roll:
Dybych nebyl srab tak sem ti do nej nahulil 2.2V :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Studna
To Maxik:
No ještě že tě to nenapadlo :lol:
2V vydrzel, ale nejaky zlepseni v pretaktovatelnosti to neprineslo :(
Takova prosba na DCho ... rad bych vedel, jestli si 2400+ necha vnutit nasobic vetsi jak 18.5 - treba i na FSB 100 (kdyz si psal, ze deska to umi az do 23) ... protoze podle nastavovani mustkama L3 to vyjde jen do 18.5 ... pak uz neni kam malovat :)
2HAVTOM: nekdy az nebudu mit co delat, tak to zkusim
tak dneska jsem chte/nechte vyzkousel ochranu XP proti nenandavemu/odpadlemu chladici
mel jsem vyndanej chladic a vypnuty napajeni prepinacem, ale manipuloval jsem s kompem a vypinac zapnul
nepral bych Vam v ty chvilce zazit muj pocit - na zadech studenej pot, vlasy najezeny hruzou, rozklepany ruce - musel to bejt srandovni pohled
vsechno se rozsvitilo - teda hlavne katoda a v tu chvili se i rozezvucel PC speaker takovym tonem, ze jsem hned rval napajeni ze zdroje :)
potom sem opatrne nasadil novy chladici combo - coppershim,coldplate,peltier a vodnik a zapnul jsem to znova - to cekani na zmenu barvy ledky na monitoru z oranzovy na zelenou trvalo skoro vecnost(3s) a potom system v pohode naskocil a vse funguje jak ma
takze zase dalsi + tyhle desky :)
koukam ze DC si dava adrenalinovy sporty ;D
jj
adrenalinu jsem si vyrobil na mesic dopredu :)
a jeste jsem otestoval uzitecnou vec a Intelaci uz nebudou moct prudit
BTW myslim, ze muj Epox cte teploty z interniho cidla i pro bezny mereni, nejen pro ten alarm
To DC:
Si zkoušel co vyfrží co? Asi jako já s XP1600+, ale ta nevydržela :lol:
no jasne testoval jsem jak rychla je deska :)
Myslim, ze keby sa mi stalo to co Tebe , tak sa musim ist prezliect ;D
To DC: s tim merenim teploty by to chtelo nejak zjistit. ja nevim jak pokud nekdo vite jak tak napiste. Ale jestli to cte z procaku ja rika DC tak pohodicka. Jinak nekteri jezdi pro adrenalin na hory a jini ho maj hafu i pritmi domova :-D