Neskusal som (kedze nemam na com) a ani som to necital, takze neporadim.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Printable View
Neskusal som (kedze nemam na com) a ani som to necital, takze neporadim.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Já na té svoji mám AC3 dekodér. Ty ne? Zkoušel jsem ho a normálně to funguje - pustil jsem AC3 hudbu a zvuk "běhal" kolem mě. Možná AC3 dekodér není na všech livech 5.1. Já mám 5.1 DIGITAL.Citace:
Tak někomu řekni ať to aspoň zčásti přeloží ... Ale nebylo tam že lze aktivovat na Live! 5.1 AC-3 dekodér? To by bylo cool
Tak jsem to projel RMAA Analog Loopbackem (mimochodem je nová verze RMAA 5.0) a hnus zelený :wink: , jdu zpět na originál A1.
Audigy original driver
Audigy2 most updated driver
Ja mam taky DIGITAL - je to na ni napsane. Ale nevypada jako standardni SB Live!, která má vzadu na karte pripojeni na Live!Drive. To ja tam nemam ale mam na hrane nejaky bily konektor a nevim k cemu je.Citace:
Původně odeslal Anduril
Tak už to taky sosám a sem dost zwědawej ;D
Tak už je mam taky nainstalowaný, ale nějak moc nawíc toho teda nemaj.
Třeba sem tam našel to CMSS akorát mi tam de použít jen CMSS a CMSS 2 ne. To nechápu proč. A k čemu to je dobrý, protože nějak nesyšim rozdíl při přehráwání hudby.
Ani nebudes nic pocut so svojimi usami, ja som tiez nic nepocul. :-) Skus zavolat nejakeho hudobnika.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Kazdopadne ta modifikacia pridava do Audigy1 par veci a medzi inymi aj 24 bitovy zvuk, takze prejde aj test na 60 kanalovy zvuk v 3Dmark03.
No tak když sem si to pustil na reprákách s 4.1 tak to jako poznám, no to je hustý.
Normálně zpěw de zepředu a zezadu porstě hudba a efekty, prostě hukot :o
:-) sikovne chalanisko .. a je tam aj narast performanceCitace:
Původně odeslal kecinzer
Cože tam je? Nějak nerozumim :-(Citace:
Původně odeslal TimeLord
Je tam i ZVYSENI VYKONU... :lol:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Chlapci to vam to ale nejak dlho trvalo. Inac je to super, neporovnatelne lepsi zvuk, ako na LIVE! origo ovladace.
Nainstaloval som najnovsie 425 ovladace a ide to este lepsie, doporucujem.
Hned ako budem moct, tak vyskusam.
Co je to přesně za owladač?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Pre SB Audigy 2Citace:
Původně odeslal kecinzer
No jo, ale ten já tam přece nenacpu, musel by bejt jedině nějak wylepšenej.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Je to jednoduche. Staci ked si budes od Creative stahovat vsetky nove veci pre Audigy 2 a subor potom rozbalis na disk, spustis tam ctcomp.exe ktory ti odstrani checkovanie typu karty resp. umozni instalaciu Audigy2 driverov aj pre Live! a Augigy.
To my sme s kamosem koupili ve stejnym vobchode dva Lajvy a kazdej je trochu jinej (co se tyce rozlozeni soucastek na plosnaku) a maj i nejaky jiny picovinky na boku (konektory) ted z hlavy nevim presne jaky ,ale zajimalo by me jak to s tim je ?
Pozri si part number na bielom stitku malo by tam byt SB00xx a potom na www.creativelabs.com si to daj podla toho vyhladat jednu aj druhu.Citace:
Původně odeslal Chihuri
Tak jsem podle guide 2 nainstaloval na Audigy ovladace Audigy2 + ovladave 425 a subjektivne se mi zda zvuk o neco lepsi + to ma navic nejaky ficury (cmss 2, noise removal, time scalling)
jsem spokojenej. Experimentoval jsem i s KX,ale ty jsem po 2 dnech odinstaloval.
Ja som tiež nainštaloval ovládače pre Audigy na moju Live a hrá to super :-)
Nemate nekdo ulozenou tu Guide 2, nebo nevite kde by se dala na inetu najit, diskuse na Futuremarku uz byla zrusena,
Muzu pri zpusobu popsanem v Guide 2 pouzit software z original CD k Audigy 2, nebo taky potrebuju upraveny co se pouzivaji k YouP-PAX III ovladacum?!
samozrejme ze je to "pouze" softwarove vylepseni, ale kdyz prihledneme k tomu, ze software je jedna z velice podstatnych veci, ktery u creativu hrajou vaznou roli, je tenhle upgrade docela podstatny! uzivatele z hydrogenaudio.org hlasi dost pozitivni vysledky, vypada to ze creative po dlouhe dobe napsal zas nejakej driver, a pokud beha i na starsich kartach tak je to jen plus.. EMU10kX dokaze zvuk poradne rozje.bat, nastesti tyhle novy drivery mu toho tolik nedovoli ;D proste z toho co sem zatim videl je muzu vsem majitelum Audigy a Live doporucit..
PS: na kX nikdo nema :wink:
Jo ta Guide 2 by se hodila, tak jestli ji někdo máte hoďte link .... dik