No teraz som pozeral ten cennik a nasiel som este bombovejsiu cenu .. 880 bez DPH vrele doporucujem, neva ze je ro Rage 128 :-)Citace:
Původně odeslal b3nco
Printable View
No teraz som pozeral ten cennik a nasiel som este bombovejsiu cenu .. 880 bez DPH vrele doporucujem, neva ze je ro Rage 128 :-)Citace:
Původně odeslal b3nco
Nerob si p.icu :oops: :oops:
Dik ze si mi spravil dobru naladu.. nie si nahodou v nVidia fanklube ? :-)Citace:
Původně odeslal b3nco
Co fetujes????
Chlapci 256bit bus je automaticky na R9500 128MB non Pro !!!
Ak teda máte 9500 a 128MB so štandardným ATI plošákom a pamatami z oboch strán a sú usadené všetky tak neni o čom je to 256 bit zbernica hardwerovo je možné že može byť obmedzená biosom ale inak si myslím že bios prepaliť nie je problem...
256bit je daných layoutom samotného plošného spoja a dokazujú to aj testy medzi 9500 np 64 a 128 np takže z toho vychádza len jedné 64 MB verzia sa neopláca !!! lebo ak netrafíte kus ktorému idu 8 pipelines bez väčších chýb tak z toho mate len 9500 Pro (tie chyby sú tam vždy inač by tie čipy boli v 9700 vkach) ak nie 8 pipelines a ani 256 bit je to bieda !!!
Nakoniec layout Pro verzie je iný ako np verzie (čipy ppamati v rade a pod...) ATI bola pôvodne čo si pamatam podla vyhlásení proti tomu aby OEM výrobci vyrábali 9500 np so 128 MB !!
Ono je to trosku inac. PCB so 256bit membusom sa predavali len zo zaciatku ked este nebol navrhnuty layout pre R9500. Momentalne ich uz nedostanes, vsetci uz vyvinuli a vyrabaju original R9500 PCB. A takisto to bolo s GPU, tych nepodarkov kde nejde vsetkych 8 pipelinov nebolo tolko aby stacilo na vsetky R9500NP takze sa robili aj z dobrych chipov ktore by v pohode mohli ist do R9700. A urcite sa robia aj teraz, pretoze 0.15 technologia nie je az taka narocna aby vznikalo dost nepodarkov pre zaplnenie dopytu po R9500NP. A samozrejme 64MB verzia aj ked je na 256bit PCB ide len na 128bit kedze ma len 4 pamatove chipy.Citace:
Původně odeslal duros
TatkTak ze zacatku nebyl cas delat PCB pro MAINSTREAM tak tam frkli original k R9700. Ale mam pocit ze byl jen na 128MB kartach.
AJ na 64MB a na nich myslim este stale aj ostal.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Hmmm to sem nevedel.... ale mam takovej pocit ze to bylo vyvracene.... nevim stejne to neni moc aktualni....
Jinak ja tam mam original bios myslis ze mam najit novej pro tu moji kartu?
Skus 8004 pre R9700Pro, s tym mi to ide najlepsie.Citace:
I kdyz pouzivam SOFTMOD?
LIP TO TAKTUJE?
BIOS na VGA ti robi to iste co na mobo. Samozrejme ze novsi ti zlepsi riadenie funkcii karty.Citace:
No je mi jasny ze to zlepsuje kartu.... po strance moznosti a vyuziti....
Ale Kdyz bych tam hodil tenhle bios tak ta karta bez MODU je porad 9500? Nebo ten bios zmeni string? A pak mod funguje to je jasny....
Jinak cim si flashoval... Flashujes jako MOBO?
Vidíš TimeLord to som nevedel.... ale tým sa potvrdila správnosť toho mojho ťahu že som ho ned išiel kúpiť :wink: :wink:
Citace:
Původně odeslal TimeLord
Dajte prosim link na ten nový bios lebo ja mam asi už starý !
Hej, ja som spravil to iste, tiez som hned bezal do BGS a kupil jednu na otestovanie. Ked to fungovalo tak som chcel dalsie ale uz nemali. A dalsie co prisli uz boli so 128 bit PCB.. musel som zhanat v rakusku.Citace:
Původně odeslal duros
V pondelok.. mam ich doma a uz si nepamatam odkial som ich stiahol.Citace:
Původně odeslal duros
TimeLord inač by si ma moc potešil keby si mi to zaslal emailom veď to je maličké !
Mne je to jedno, ja ti emailom poslem aj 700MB :-)Citace:
Původně odeslal duros
To TimeLord: Preflashovanim asi ztracim zaruku, co ? Doufam ze by se dal zpatky flashnout stary BIOS...
Preco by si ju mal stratit ??Citace:
Původně odeslal malda
Ty kokso na ManLI rychlo zabudni, ak chces z toho HW nieco vytlct, tak ManLI su zbytocne vyhodene prachy.Citace:
Původně odeslal b3nco
Asi mas pravdu ako vzdy :D zoberiem Saphire z BGS ta stoji 4800.Citace:
Původně odeslal KeXo
No vidis jeste videlas ;DCitace:
Původně odeslal b3nco
Pocuvaj ty Lama a kdo Ti nakecal taku pi... ze mam vzdy pravdu ???