-
Re: CC
Citace:
Původně odeslal Herrr
Takze rikate CC v poho?
Ja jsem bral na dobírku zboží z obou a vše bez problémů (možná to bude taky tím, že jsem ještě nikdy nic nereklamoval).
Ale v CC bacha na detaily komponent na webu a v realu. Když jsem si objednával tuhle mojí GK, tak tam stálo ,,Golden Sample", kvuli tomu jsem tu kartu taky bral. Ale přišla obyč verze :? a když jsem po tejdnu kouknul k nim na web, tak už to měli opravený.
-
to sa mohlo jednat o hlupy omyl, nemusel to byt umysel. CC su podla mna v pohode, hlavne reklamacie, Jeden typek tu z fora asi 5 krat reklamoval (nepokazene) DDramky, chcel vzdy iny typ. A oni mu to brali az do toho piateho pokusu.
Inac aj na slovensku mame take nice predajne. Tu v Ziline ani neexistuje seriozna predajna, kde by sa vas nepokusili oblafnut, a to aj cez to, ze na vas vydi, ze nie ste zelenac. V poslednej (vzdy zmenim predajnu z hore uvedeneho dovodu) predajni, kde som skladal komp, sa mi stala taka vec, ze pri reklamacke kompu ich vykradli a ukradli aj moj komp. Predavac sa nechcel so mnou bavit, vraj mam smolu. musim cakat ci ho najdu. Tak hrozenim sudom som znich vyzmykal tento PC, avsak mi do nej strcili staru AUDIGY, ktora nesla ani instalovat, na reklamacke som sa dozvedel, ze bola prelepena nalepka za novu... tu zvukovku nemam dodnes, ale este im dlzim 7500 doplatok za Radeona. Ale uz na nich seriem, nech si pre tie prachy pridu aj z mojou zvukovkou, ja som sa nabehal do ich pedajne viac nez dost... Pre Zilincanov, jednalo sa o ELKO SHOP.