tak sem si vcera poridil novyho radeona a dostal jsem taky redline 1.2_release.Takze by to nejspis melo bejt dodavany.
Printable View
tak sem si vcera poridil novyho radeona a dostal jsem taky redline 1.2_release.Takze by to nejspis melo bejt dodavany.
Nemam SERIAL NUMBER ktery to vyzaduje pri instalaci!HELP
Ja chcem taktiez nejake fungujuce cislo.Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
aha hm,no toste asi nepochopili,to je myslene jako zalozni kopie ;D takze pokud nemate original.....tak podte na icq,pokecame ;D :lol:Citace:
.... na co ten program je ? ..... to je na odemčení biosu karet, nebo na taktování ?
Hurá, konečně něco na OC :)
pres ICQ...
Mno, já to taky k Sapphire Radeon 9500 Pro dostal, díval jsem se co to je za CD a vidím, overclocking utility, tak mi to nešlo do hlavy >vždyť jsou zamčený BIOSy. Tak uvidíme, to zkusím, zatím nemám možnost, jelikož jsem tu grafiku musel reklamovat<byla vadná. Pak se podělím o zážitky ;D Kdybych tam měl náhodou novější verzi tak jí zde hodím. :!:
updaty jdou stahnout na www.sapphiretech.com ...Citace:
Původně odeslal GM
Aha, chtel jsem jenom pomoct, no, snad priste :roll:Citace:
Nejdriv chci podekovat Madmanovi a Prasorovi za pomoc pri vytvareni zalozni kopie ;D
Takze moje zkusenosti s timto programkem: Nainstaloval jsem zalozni kopii bez problem ID string meho cipu je podporovan = NO PROBLEMO.Ale pak jsem tedy zkousel OCovat.Posunul jsem slidery obou dulezitych velicin (GPU,MEM) dal aply.Programek "odesel" na listu.Tak jsem ho jen pro vyzkouseni znovu obnovil a FREKVENCE BYLY OPET NA STANDARDU.OK pretocil jsem kompa,zkusil vse jeste jednou.ZASE NIC.Tak jsem Nechal bezer Redline primo v okne.Nastavil jsem OC frekvence,program neminimalizoval (tj.byl porad otevreny s OC frekvencemi) a pustil 3DM03 - vysledek?Zadna cela 0.Takze je asi uplne stejna situace jako s mym ke karte dodavanym Hercules Tweakerem,ktery se chova uplne stejne(na NIC) jako Redline,akorat ma hezci skin ;D ;D :cry: :cry: :cry: :cry:
Takze nezbyva nez flashnout BIOS....
Mno, vyzkousim ihned jak mi prijde R9500 by Sapphire z reklamace. Uvidime co to bude delat, ale flashnuti BIOSu se asi take nevyhnu :|Citace:
Hm, jak koukám, flashování se taky nevyhnu... :roll:
No pockat, jsem si myslel ze bloknute jsou jen R9500(Pro)? Nekde jsme cetl ze pry i R9700, jak to vlastne je? Necekal jsem ze R9000 by mela blokovane takteni...Citace:
Původně odeslal Marty
a nebo jde o to, ze ti to nejde taktit z nejakych duvodu softem, tak tam nahrajes BIOS s OC hodnotami?
R9500PRO R9700 LOCKED....... o nicem jinem nevimCitace:
Původně odeslal GM
jednou sem cetl recenzi a tam zkouseli taktovat R9000 od sapphire ale zepry to neslo ani o 1Mhz pac to bylo blokle,tak nevim :|Citace:
R9500PRO R9700 LOCKED....... o nicem jinem nevim
reknu k tomu asi todle :-) .. narozdil vod my bejvaly 8500 VIVO, kde sem naflashoval snad fsechny dostupny biosy, tak ted u svyho novyho drahouska (Saphire 9700, nova black PCB) sem nak az doted nepatral, jak to vypada s locknutim u jednotlivejch 9kovejch rad, pripadne kerej BIOS je nejlepsi, kazdopadne mi to hlasi v info vo adapteru ze mam BK-AMI VER 008.004.008.000 BIOS a tenhle RedLine mi kazdopadne funguje (coz bych si teda fakt vyprosil, dyz uz mi ho k tomu dali ;D ) .. ofsem nezavisle na tom, este pred tim mi ho zkousel pretaktovat kamos prez PowerStrip a rozhodne to bez problemu fachalo ....
Takhle: zkoušel jsem to Rage3D tweakem a redlinem a bez úspěchu, ani o 1MHz. takže usuzuju že je bloklá... Sapphire ATi Radeon 9000 VIVO 64MB
Oficialne by mely byt zamcene pouze 9500PRO a 9700.Nicmene,jak si to vyrobce nakonec udela,je,jak tak koukam,jeho vec.Nicmene pokud ma nekdo odmemcene grafarny z vyroby,tak si jejich vyrobce zadelava na peknej pruser....
Z5 k SW - zkousel jsem to vsim moznym a nic.Takze Hercules je asi poctiva firma ;D :evil: (skoda).
.... f tom pripade sem celkem rad, ze se Saphire zachoval decentne nepoctive a dal mi k taktovani stvorenou kartici .. rozhodne jim ji vracet nebudu ;D ;D
.... btw .. nekde sem tusim zaslech, ze bios 8004 by mel bejt good .. tak asi jo ;D
No ja mam saphire r9000pro 64MB a powerstripom aj riva tunerom ide taktnut v pohode
presne tak moja karta to iste
ziadne problemy s taktovanim
diky, taky jsem to nemohl sehnat. A to mam novou R9100.Citace:
Původně odeslal Madman
Potřeboval bych serial key díky!!!!
Už ho mám všem Díky!!!