Re: Int. obchod problem s objednávkou.
Sorry za OT, stejne to tu nekdo za chvili promaze nebo zamkne :)
Sice to nemuzes pochopit, ale stava se to. Ja napr. menil mobilniho Semprona do 754 za obycejneho a byl jsem domluveny na odzkouseni. Po odzkouseni a potvrzeni po me chtel prodavajici pri predani najednou necekane navic "aspon dve stovky" :(
Nakonec mohl byt rad, ze jsem ho neposlal do haj... a nenechal mu nekompatibilni procesor.
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Gestler: Já se tam dočetl ale něco úplně jiného. Sejít se s předávajícím s tím, že u sebe nemám ani domluvenou sumu na zaplacení, to snad ani nemůžeš myslet vážně. Není jednodušší napsat, že ten disk už nechceš?
Já prostě nedokážu pochopit scénář, kdy si něco tady koupím, počkám někde na kurýra až mi to přinese a pak mu sdělím, že dohodnutou
sumu nemám a že už vlastně ani tu věc nechci. Přijde mi to naprosto na hlavu.
Prostě pochop to že jsem přetaženej řidič kterej doma zapomíná od klíčú přes doklady až po legitku pro vstup do práce,někdy nevím co je za den,někdy vezmu jiné auto a jedu jinou trasu.Nevím jak,nevím kde,prostě jsem nabyl dojmu že se jedná o 200Kč...na místě jsem se omluvil a po příchodu domu jsem se omluvil Paolovi,co mě mělo napadnout dá aspoň kilo předávajícímu za jeho čas a cestu,OK sypu si popel na hlavu..ale rozliš umysl a blbost.Jsem s Paolem domluven na zítra i tím že částka je navýšena o omluvné,pokud se ti to zdá být nedostatečné,navrhni lepší řešení .. já se nebráním.
Kdyby to náhodou někoho zajímalo,disk byl převzat dnes za cenu navýšenou o omluvné.